Adrian Mutu vrea să revină la echipa naţională. Briliantul vizează postul cel mai important

Adrian Mutu a acordat un interviu pentru Dolce Sport, în care a vorbit despre echipa naţională, dar şi despre situaţia lui Rădoi la Steaua. El a mai declarat că visează ca într-o zi să devină antrenorul reprezentativei României.

07 sept. 2015, 08:44
Adrian Mutu vrea să revină la echipa naţională. Briliantul vizează postul cel mai important

Eu cu nea Puiu m-am înţeles extraordinar de-a lungul timpului, atâta timp cât am colaborat la echipa naţională. E un antrenor foarte bun, o persoană de o sensibilitate aparte. Chiar m-a sunat anul trecut şi îmi spunea: „Apucă-te să joci, că eu o să te chem!”.

Dar i-am spus că, pentru moment, nu. Eu am mai spus, dacă eu consider că am pregătirea necesară şi formă necesară pentru a putea duce un meci la echipa naţională a la Mutu, voi acceptă dacă voi fi chemat. Dacă nu, nu are rost, pentru că nu vreau să mă prezint şi în loc să aduc un aport echipei naţionale, să dăunez echipei naţionale„, a declarat Adrian Mutu pentru Dolce Sport.

Citeşte şi Sandra Bachici, striptease pe mese pentru Adrian Mutu. Totul a fost filmat VIDEO

Adi Mutu despre Rădoi, antrenor la Steaua: „Am fost puţin surprins, dar mă bucur pentru el, sper să facă treaba bună. Are dificultăţi, e normal, nu trebuie să îşi piardă încrederea în el, pentru că aşa se întâmplă atunci când porneşti la un drum nou cu o echipa, probabil cea mai bună echipa din România.

Să stea liniştit, să îşi continue treaba, să îşi ia licenţele că să nu mai aibă ce să spună lumea asta rea, care văd că numai lucrul asta o interesează, în loc să se uite la muncă pe care o depune acest băiat.

Eu deja studiez, vreau să fiu antrenor, să încep să antrenez. Visez să devin antrenorul echipei naţionale„.

Citeşte şi Marius Niculae, coleg cu Adrian Mutu la FC Pune City