Adrian Nartea, la un pas să-și piardă viața. Diagnosticul crunt primit de medici: „Și acum, dacă stau să mă gândesc, încep să plâng”

Adrian Nartea e unul dintre cei mai populari actori de la noi. A reușit să se facă remarcat după ce a primit rolul principal într-un serial românesc. Actorul a povestit recent care e cea mai emoționantă amintire din viața lui.

09 feb. 2023, 14:19
Adrian Nartea, la un pas să-și piardă viața. Diagnosticul crunt primit de medici: „Și acum, dacă stau să mă gândesc, încep să plâng”

Adrian Nartea a dezvăluit că a fost la doar un pas să-și piardă viața din cauza unei tumori pe creier. A primit acest diagnostic din partea medicilor după ce a mers la un consult la ORL din cauză că avea urechea înfundată.

Inițial medicii au dat vina pe o deviație de sept. Mama actorului a insistat să-și facă și un consult RMN, iar în urma lui actorul a descoperit că are o tumoare de 3 cm în creier. Vestea șocantă i-a dat toată viața peste cap, însă a continuat să lupte și să spere că totul se va încheia cu bine.

Citește și Adrian Nartea a fost la un pas de moarte: „Dacă-ți dai pauze și intri în depresie, greu îți mai revii”

Ulterior actorul s-a dus în Franța să se opereze. Cea mai emoționantă amintire de acolo e că, la scurt timp după ce a suferit cea de-a doua intervenție, a fost vizitat de soția și fiica lui de doi ani. Adrian Nartea a povestit că s-a jucat cu cea mică, iar la un moment dat ea l-a întrebat dacă-l doare. Acela e unul dintre momentele cu familia care îl emoțioinează și acum.

„Au fost momente grele. Am avut și experiență din astea mai mistică. Dar cel mai important lucru este că au venit la mine soția, Alina, și Mara, care avea 2 ani atunci, și în momentul în care am văzut-o….m-a umplut cu totul. Cea mică se uita la mine și nu avea nicio treabă. Aveam capul cât banița. Ne-am jucat în continuare, a înțeles. Abia după vreo săptămână s-a uitat la mine și a întrebat dacă mă doare. Acela a fost un moment…și acum dacă stau să mă gândesc, încep să plâng”, a povestit Adrian Nartea în cadrul unei emisiuni.

Citește și Adrian Nartea este în doliu. Mesajul postat pe Internet: „Sper să ne zâmbești de unde ești”