Adrian Nartea este în doliu. Mesajul postat pe Internet: „Sper să ne zâmbești de unde ești”

Adrian Nartea este în doliu. Actorul trece prin clipe grele în această perioadă, după ce socrul lui s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă, care a postat un mesaj emoţiont, de rămas-bun, pe reţelele de socializare.

16 aug. 2021, 13:34
Adrian Nartea este în doliu. Mesajul postat pe Internet: „Sper să ne zâmbești de unde ești”
Adrian Nartea este în doliu

Adrian Nartea este în doliu. Şi soţia actorului, Alina, a dat vestea pe Instagram și a postat un mesaj plin de durere: „Pa tata….sa fii bine acolo sus cu îngerii la Doamne Doamne!” .

Adrian Nartea este în doliu

Părinții Alinei locuiau în Suceava. Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului tatălui ei.

Chiar dacă nu știa asta, era haios și când voia să fi drastic. Dacă treceai de sobrietatea și morocăneala inocentă, descopereai un om însetat de cunoaștere și răspunsuri… Drum lin Domnu Nitu, sper să ne zâmbești de unde ești și să ne spui și de acolo: „Vezi, ți-am zis eu ție!”, a scris Adrian Nartea într-o postare pe Instagram.

Socrul actorului a murit
Socrul actorului a murit

Adrian Nartea și Alina Ferinceac formează o familie din 2014. Cei doi s-au cunoscut în Tunisia, unde Alina participa la o ședință foto în calitate de manechin. În prezent, soția actorului este make-up artist.

Citeşte şi: Adrian Nartea, audiat la DIICOT în cazul cardurilor clonate. Actorul din Vlad se află printre victime

Adrian Nartea a avut o tumoare în cap

Actorul principal din serialul “Vlad”, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre starea sa de sănătate în podcastul lui Cătălin Măruță. Artistul a dezvăluit că a început să aibă suspiciuni în privința condiției sale medicale în urmă cu patru ani.

Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. (…)

Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez. (…).  Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior.

După am asociat. (…) Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului.

Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare.

 Se numește schwannom Nerv 5 (trigemen). Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc. Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă.

 Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă. Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus”, a mărturisit Adrian Nartea în podacast-ul lui Măruţă.