Adrian Năstase ar putea fi audiat în spital

Adrian Năstase ar putea fi audiat chiar pe patul de spital. Acest lucru se va întâmpla când starea de sănătate a fostului premier îi va permite să stea de vorbă cu procurorii.

RomaniaTV.net
23 iun. 2012, 08:17
Adrian Năstase ar putea fi audiat în spital

Ancheta nu poate să fie finalizată fără ca Adrian Năstase să dea declaraţii procurorilor despre ce s-a întâmplat în acea seară în care a încercat să se sinucidă. Acest lucru se va putea întâmpla atunci când medicii vor decide că starea de sănătate îi va permite.

Adrian Năstase se află în stare stabilă, are o evoluţie foarte bună, însă se află în continuare internat la secţia de terapie intensivă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Sâmbătă diminineaţa au sosit la spital şi membrii familiei, soţia Dana Năstase, dar şi fiul cel mare, Andrei Năstase.

Ancheta este în desfăşurare şi vor fi audiaţi şi membrii familiei fostului premier. Până în prezent au fost audiaţi doar medicii care au fost în acea seară la faţa locului pentru a acorda asistenţă medicală, dar şi poliţiştii care au venit pentru a pune în executare mandatul de arestare.

Vineri au fost foarte mulţi oameni la spital pentru că Năstase a împlinit 62 de ani. Aceştia s-au adunat la Spitalul Floreasca pentru a-i cânta „La mulţi ani” şi pentru a-i aduce flori.