ADRIAN NĂSTASE, ELIBERAT. Prima reacţie a familiei lui ADRIAN NĂSTASE, după decizia privind eliberarea

ADRIAN NĂSTASE scapă de închisoare ca urmare a deciziei Tribunalul Ilfov de a-i aproba eliberarea condiţionată. Familia fostului premier a primit vestea cu mare bucurie, iar cei doi fii ai săi, Andrei şi Mihnea, au mers imediat la Penitenciarul Jilava pentru a-l întâmpina pe Adrian Năstase la ieşirea din închisoare.

RomaniaTV.net
21 aug. 2014, 15:59

Minuta cu decizia Tribunalului Ilfov privind eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase a ajuns la Penitenciarul Jilava la scurt timp după pronunţare, iar fiii fostului premier erau deja în faţa închisorii pentru a-şi aştepta tatăl.

„Decizia instanţei ne-a bucurat foarte mult şi nu pot să vă ascund că am fost destul de emoţionat după pronunţare. M-a sunat, mi-a spus că a ajuns şi aici decizia, minuta, şi în scurt timp o să iasă şi ne vom vedea cu toţii”, a spus Andrei Năstase, care a venit la penitenciar împreună cu fratele său Mihnea.

El a adăugat că decizia de eliberare a lui Adrian Năstase este o veste pe care o aştepta de mult. „Nu vom merge acasă în Zambaccian, vom merge la Cornu şi vom rămâne probabil mai multe zile, ca să ne bucurăm de un aer diferit”, a mai afirmat Andrei Năstase.

„Mama e acasă şi probabil îi pregăteşte tot felul de lucruri bune”, a adăugat acesta.

Şi fiul cel mic al lui Adrian Năstase, Mihnea, s-a arătat foarte fericit: „Aştept să stăm împreună în familie. Asta ne dorim de foarte multe luni. Va fi o atmosferă de familie, ne vom putea spune gândurile şi vom putea vorbi unul cu altul fără probleme şi fără impedimente. O să hotărâm toţi ce putem face. Deocamdată suntem foarte fericiţi”.

Fostul premier Adrian Năstase va fi eliberat din închisoare, a decis definitiv Tribunalul Ilfov.

Instanţa a respins o contestaţie făcută de DNA şi a menţinut decizia de eliberare dată pe 23 iulie de Judecătoria sectorului 4. Hotărârea Tribunalului va fi comunicată penitenciarului Jilava, urmând ca Năstase să fie eliberat în cursul zilei de joi.


loading...
Partenerii noștri