Adrian Năstase explică de ce este greşită expresia „Năstase patru case”: „Am stat în mai multe case decât Iohannis”

Fostul premier Adrian Năstase a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, în cadrul căruia a povestit cu umor mai multe momente reprezentative din viaţa lui.

29 oct. 2021, 15:22
Adrian Năstase explică de ce este greşită expresia „Năstase patru case”: „Am stat în mai multe case decât Iohannis”

Unul dintre lucrurile la care a făcut referire fostul politician este şi celebra sintagmă „Năstase patru case„. Năstase a explicat, în podcastul lui Damian Drăghici, că expresia aceasta este inexactă.

Formula cu Năstase patru case este absolut incorectă pentru că eu am stat în mult mai multe case de-a lungul anilor. Dacă le-am număra, am stat chiar în mai multe case decât Iohannis„, a spus, cu umor, fostul premier.

@damiandraghiciofficialVa invit sa ascultati intreg Podcast ul pe YouTube! ##damiandraghici ##podcastulluidamiandraghici ##adriannastase

♬ sunet original – Damian Draghici

Adrian Năstase a explicat, în urmă cu mai mulţi ani, de unde a apărut celebra sintagmă ”Năstase patru case”.

Lucrurile au fost foarte simple (…) Când m-am căsătorit cu Dana, eu aveam un apartament, Dana avea un apartament. Am decis să le vindem și să luăm unul singur. Când așteptam primul copil… apartamentul era foarte frumos, avea o sufragerie imensă și un dormitor. L-am schimbat pentru o casă. Deci da, e adevărat că am avut patru case, dar nu în același timp, ci succesiv (…) Pentru că aveam o cotă de popularitate în creștere, niște jurnaliști au decis să îmi pună pietricele în buzunar”, a explicat Adrian Năstase la Antena 3.

Citeste si Replica savuroasă pe care Adrian Năstase o dă celor care îl acuză că ar fi homosexual: „Generaţiile de idioţi …

Adrian Năstase s-a retras la ţară şi produce pălincă

Adrian Năstase, 71 de ani, s-a retras în localitatea prahoveană Cornu, o comună lângă Câmpina, la o oră și jumătate distanță de Capitală. Fostul premier locuieşte de mai multă vreme în această zonă a țării, după ce a ieșit din închisoare.

Acum, se ocupă cu producerea unei pălinci în gospodăria proprie. Nu o comercializează, ci o împarte prietenilor săi apropiați.

Fac o palincă remarcabilă. Eu beau cu măsură, mai am încă resurse. Mă bucur să ofer prietenilor, am făcut niște sticle speciale, pe care am scris Cornu și inițialele mele. Nu comercializez, evident. Vin nu fac, nu e zonă potrivită pentru așa ceva, fiind la o altitudine de 600 de metri”, a explicat fostul premier.

Citeste si Adrian Năstase, declarație dură: Această perioadă va rămâne în istorie ca Ciuma lui Iohannis!