Adrian Năstase, externat din Spitalul Floreasca VEZI IMAGINI DE LA EXTERNAREA LUI NĂSTASE

Adrian Năstasea a fost EXTERNAT marţi din Spitalul Floreasca. Pentru ca Adrian Năstase să fie externat era nevoie de trei avize medicale, de la medicii de la terapie intensivă, de la cardiolog şi de la chirurg. TOŢI MEDICII AU SEMNAT AVIZUL DE EXTERNARE a lui Adrian Năstase. După externare, fostul premier Adrian Năstase a fost transportat la Spitalul Penitenciar Rahova. Mai mulţi poliţişti în civil au ajuns marţi, după ora 19.00, la Spitalul Floreasca. La intrarea în spital, niciunul nu a dorit să dea informaţii cu privire la motivul venirii la spital.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 16:17

ADRIAN NĂSTASE, EXTERNAT după mai bine de trei ore de la sosirea politiştilor la Spitalul Floreasca. La ora 22.40 Ambulanţa în care se afla Adrian Năstase a ajuns la Spitalul Penitenciarului Rahova. Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, şi-a condus tatăl până la intrarea în curtea penitenciarului.

VEZI IMAGINI DE LA EXTERNAREA LUI ADRIAN NĂSTASE

UPDATE 22.20 Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, a părăsit spitalul Floreasca, informează România TV

UPDATE 22.15 Medicii au plecat cu o targă spre salonul unde este internat Adrian Năstase.

Cu cine va împărţi Adrian Năstase celula de la Penitenciarul Rahova

UPDATE 20.55 TOŢI MEDICII de la Spitalul Floreasca AU SEMNAT avizul de externare. Medicii de la Spitalul Floreasca prescriu medicamentele pe care Adrian Năstase le va lua în perioada următoare.

UPDATE 20.10 O echipă de medici legişti a ajuns la Spitalul Floreasca.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis marţi că nu există niciun impediment ca mandatul emis pe numele lui Adrian Năstase pentru executarea pedepsei de doi ani de închisoare să fie pus în aplicare. Potrivit magistraţilor, fostul premier Adrian Năstase ESTE DEŢINUT.

IGPR a cerut lămuriri instanţei în legătură cu procedurile care trebuie urmate privind punerea în aplicare a mandatului de executare emis pe numele lui Adrian Năstase. Avocaţii fostului premier au cerut amânarea judecării solicitării pe motiv că Năstase ar trebui să fie şi el citat în acest proces, însă magistraţii au respins cererea.

GHEORGHE DUMITRU, comisar şef de poliţie, adjunct al directorului Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti,

COSTEA NICOLAE, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti,

APOSTOL MARIAN, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti,

BRĂDIŞTEANU ŞERBAN ALEXANDRU, medic în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.

În sarcina celor patru inculpaţi s-a reţinut infracţiunea de favorizare a infractorului în legătură directă cu fapte de corupţie, prevăzută de art. 264 Cod penal, cu aplicarea art. 17 litera a din legea 78/2000.

În rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori se arată că există date şi indicii temeinice că cele patru persoane învinuite, prin atitudinea lor, au îngreunat şi au încercat să zădărnicească executarea pedepsei aplicată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fostului prim ministru Adrian Năstase.

Fostul premier Adrian Năstase a fost internal la Spitalul Floreasca după ce a încercat să se sinucidă în data de 20 iunie, seara în care politiştii au venit la locuinţa sa din Strada Zambaccian pentru a-l ridica în vederea executării pedepsei de 2 ani în dosarul „Trofeul Calităţii”. Adrian Năstase s-a împuşcat în timp ce politiştii se aflau în locuinţa sa.