Adrian Năstase, mesaj după ce s-a vaccinat antiCOVID: „Mai importanți sunt neuronii conducătorilor decât mușchii”

Adrian Năstase s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Fostul premier al României a venit și cu un mesaj puternic după ce s-a imunizat împotriva virusului ucigaș.

24 ian. 2021, 21:11
Adrian Năstase, mesaj după ce s-a vaccinat antiCOVID: „Mai importanți sunt neuronii conducătorilor decât mușchii”

Adrian Năstase, mesaj după ce s-a vaccinat antiCOVID. Una dintre cele mai puternice voci a social-democraților a anunțat că s-a vaccinat anti Covid 19, dar nu a uitat să-i critice pe politicieni. Vizat a fost chiar președintele României, Klaus Iohannis.

Adrian Năstase, mesaj după ce s-a vaccinat antiCOVID. Ce le-a transmis fostul premier politicienilor

„Ieri m-am vaccinat. M-am gândit că efectul principal este mai important decat eventuale efecte secundare. În plus, am așteptat o zi înainte de a vă spune că totul e în ordine. Am constatat că lucrurile au funcționat corect. Medic de familie, programare, notificare (cu rapel) pe platforma dedicată. Punctualitate la vaccinare la Spitalul de urgență Floreasca (unde eram arondat)”, a scris Năstase.

Fostul premier și președinte al PSD a lansat atacul esențial. Importanți sunt neuronii, nu mușchii conducătorilor.

„Nu am pus o poză cu mușchi pentru că m-am gândit că cititorii mei sunt mai interesați de neuronii conducătorilor decât de mușchii acestora”, a scris Adrian Năstase.

Ce tensiuni există între Adrian Năstase și Klaus Iohannis

Între Adrian Năstase și președintele României există tensiuni după ce Klaus Iohannis i-a retras Ordinul Național “Steaua României” în grad de Mare Cruce, conferit prin Decretul nr. 960 din 28 noiembrie 2002, semnat de fostul preşedinte Ion Iliescu.

„Klaus Iohannis a început să construiască ‘România normală’ anunţând că a decis să-mi retragă Ordinul ‘Steaua României’ în grad de Mare Cruce, după ce mă invitase la Cotroceni, la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale. Recunosc, am mers la Cotroceni crezând că, în al doilea mandat, Iohannis va încerca să ajute la o reconciliere naţională, după dezbinarea din ultimii ani. M-am înşelat, iar gestul său meschin de astăzi nu prevesteşte nimic bun”, scia la momentul respectiv Adrian Năstase.

Citește și: Adrian Năstase, avertisment pentru PSD: Candidaţii aduşi pentru imagine pot deveni păsări migratoare după ce ajung în Parlament
 


loading...