Adrian Năstase vine cu un scenariu-bombă: PNL își pică propriul Guvern, cu voturile echipei Cîțu

Adrian Năstase vine cu o ipoteză-şoc. Fostul premier care citează surse apropiate vechiului PDL care susțin că se pregătește un plan cu totul neașteptat pe scena politică.

16 iun. 2021, 15:15
Adrian Năstase vine cu un scenariu-bombă: PNL își pică propriul Guvern, cu voturile echipei Cîțu

Adrian Năstase vine cu un scenariu-bombă.  Mai mulți parlamentari PNL, din echipa lui Florin Cîțu, vor vota moțiunea de cenzură a PSD, iar ulterior se va reface coaliția de guvernare actuală, însă cu portofoliile renegociate.

Adrian Năstase vine cu un scenariu-bombă: PNL își pică propriul Guvern, cu voturile echipei Cîțu

”Atacurile la adresa lui Orban sunt legate de felul in care, se afirmă, ar fi negociat configurarea guvernului, cedand USR Plus trei ministere importante.

In aceste conditii, echipa care il sprijină pe Florin Cițu ar fi găsit modalitatea de a se reveni la masa negocierilor. De aceea, consideră unele surse apropiate unor fosti membri PDL, va fi votată de către acestia motiunea de cenzură depusă de PSD, urmând ca noul premier (tot Cițu) să angajeze noile negocieri pentru a oferi doar 1-2 portofolii, dintre cele mai putin importante, USR Plus.

Ingenios!”, scrie Adrian Năstase, pe blog.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu poartă negocieri cu AUR şi independenţii pentru a vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. „Nu cred că minorităţile vor mai susţine acest Guvern”. Ce spune liderul PSD
PSD amână depunerea moţiunii împotriva Guvernului Cîțu cu 10 zile. În urmă cu două săptămâni, Marcel Ciolacu anunţa că social-democraţii vor depune această moţiune pe 14 iunie.

PSD amână moţiunea de cenzură până pe data de 24 iunie, a declarat liderul PSD la Antena 3

„Noi venim cu moțiunea de cenzură cel târziu pe 24. (…) Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Toți parlamentarii au fost trimiși acolo de români, indiferent de la ce formațiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD? Trăim o demență. Toate minciunile lor apar în fiecare zi, e un dezastru să atragi fonduri, granturi de 1 euro pe zi, dar cum să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro și Comisia să spună că nu au făcut nimic în PNRR, că au venit cu aberații? Consultanții romani sunt idioți? Trebuie plătiți la 450 de euro, iar cei străini la 1250 de euro?”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Guvernul Cîţu spulberă moţiunea PSD. „E moţiunea răzbunării. Disperarea e vizibilă cu fiecare tentativă a domnului Ciolacu de a câștiga premiul întâi la Festivalul Pinocchio”