Adrian Papahagi, ATAC la Elena Udrea: Simţea că va fi chemată la DNA. Schema nu i-a ieşit. Ghinion

Adrian Papahagi, fost membru PMP, o atacă dur pe Elena Udrea. Papahagi spune că Udrea "simțea că va fi chemată la DNA", iar "rolul ei era să îl ajute pe Victor Ponta să câștige președinția, în schimbul imunității".

29 ian. 2015, 15:28
Adrian Papahagi, ATAC la Elena Udrea: Simţea că va fi chemată la DNA. Schema nu i-a ieşit. Ghinion

Udrea simțea că va fi chemată la DNA, fiindcă știa prea bine care era sursa puterii și averii ei. Știa ce făcuse și știa că DNA știe.

De ce l-a mai dat deoparte pe Tomac pentru a prelua PMP? De ce a determinat retragerea fondatorilor FMP-PMP, cu prețul delegitimării acestui partid (care rămâne delegitimat de lașitate și servilism oricât ar încerca să se reinventeze)? De ce l-a pus de formă pe Diaconescu să candideze la prezidențiale și apoi l-a înlocuit?

Simplu. Rolul ei era să îl ajute pe Victor Ponta să câștige președinția, în schimbul imunității. Schema nu a ieșit. Ghinion.„, scrie Adrian Papahagi, pe Facebook. 

ELENA UDREA este urmărită penal în Dosarul Microsoft, fiind acuzată de procurorii anticorupţie de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere. Udrea a fost adusă, joi, cu mandat, la DNA, unde a stat mai bine de 4 ore.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, adusă cu mandat la DNA. Procurorii o acuză de SPĂLARE DE BANI în Dosarul Microsoft VIDEO