Adrian Petre a semnat cu FCSB

FCSB a anunţat, luni, transferul lui Adrian Petre, de la Esbjerg fB, club din prima ligă a Danemarcei, pentru 800.000 de euro.

17 feb. 2020, 18:41
Adrian Petre a semnat cu FCSB

Adrian Petre, 22 de ani, a efectuat luni vizita medicală şi va purta tricoul cu numărul 19. Atacantul a semnat un contract valabil patru ani şi jumătate cu FCSB.

Adrian Petre este un atacant născut la 11 februarie 1998, în Arad, care a debutat în fotbalul profesionist la UTA Arad şi a fost transferat, în iulie 2017, de Esbjerg fB. Acesta a evoluat pentru UTA în 40 de meciuri din Liga 2 şi Cupa României, reuşind să înscrie de 31 de ori. Pentru Esbjerg a adunat 82 de jocuri în toate competiţiile şi a marcat de 29 de ori. De asemenea, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei naţionale U21, pentru care a jucat 15 meciuri, a înscris de 5 ori şi alături de care a ajuns în semifinalele EURO U21 2019.

Amanta care A SPART vestiarul FCSB şi-a pus silicoane. Cum arată acum BOMBA-SEXY bătută de nevestele fotbaliştilor FOTO

„Sunt mulţumit că am ajuns la clubul cu cei mai mulţi suporteri din România. O fac la vârsta şi maturitatea necesară să înţeleg importanţa acestei noi etape din cariera mea şi asigur întreaga suflare roş-albastră că vin cu gândul de a deveni unul dintre jucătorii de referinţă ai acestui minunat club în următorii ani”, a declarat Adrian Petre.