Adrian Porumboiu reaprinde scandalul cu Ion Crăciunescu: „E idiot, nu orgolios! A minţit ca ultimul ordinar!”

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu (73 de ani), patron în trecut la FC Vaslui, a oferit detalii despre relația tensionată cu colegul de breaslă Ion Crăciunescu. Cei doi foști mari arbitri sunt numiti "gemenii arbitrajului", fiind născuți în aceeași zi, 27 septembrie 1950.

29 feb. 2024, 09:21
Adrian Porumboiu reaprinde scandalul cu Ion Crăciunescu: „E idiot, nu orgolios! A minţit ca ultimul ordinar!”

„Porumboiu e un monstru, credeţi-mă. Mi-a spus regretatul Zoltan Erdei, care a jucat cu el la Slatina, că Porumboiu a avut sifilis când era tânăr. Acestea sunt efectele netratării”, este declarația lui Ion Crăciunescu din 2012 care nu poate fi uitată de actualul om de afaceri.

”Să spună o minciună atât de gogonată. O minciună ordinară la adresa mea, ceva ce nu s-a întâmplat. Că am avut sifilis… Dar n-am avut, băi fraților! Am o mie de controale. A avut un coleg de echipă, un nume cunoscut, nu o să-i dau niciodată numele, că nu sunt nebun la cap.

A avut un coleg, eu i-am spus de colegul ăla că a avut nu știu ce…După 10-15 ani, când a ieșit scandalul cu CFR Cluj, cu ce făcea el cu CFR Cluj, că Porumboiu a avut el, că i-a spus lui Erdei (n.r. decedat în 2005 în timpul unui meci demonstrativ, în urma unui accident cerebral). Ăla era mort și nu putea să-ți spună!”, a declarat Porumboiu, conform Gsp.ro.

”Bă, ai mințit ca un ordinar, ordinarul ordinarilor! Domne, e idiot, nu orgolios! E idiot!”, a insistat Porumboiu.

Ion Crăciunesc a văzut declarațiile și a decis să-l dea în judecată pe Adrian Porumboiu.

Citeşte şi: Mircea Badea va comenta cursele de Formula 1. Antena a cumpărat drepturile TV pentru perioada 2024-2026

”Eu l-am luat în brigadă pe el, să facem o deosebire. O să-i ofer posibilitatea să le explice în fața instanțelor abilitate să judece așa ceva. Îl dau în judecată. Calomnie, insulte, tot ce vreți. M-a făcut la un moment dat… Că mi-a dat mie Paszkany bani după meci.

Eu vreau să dovedească el tot ce a spus. Nu vreau să mai cad în capcana asta, să spună el că ne-am jignit reciproc și s-a terminat procesul. Nu vreau să mai spun nimic, mă duc la un avocat, să facă plângere penală și cu asta, basta.

Noi ne împăcaserăm. Nu știu de unde a explodat, nu a fost nimic. Eu mă duc cu el în instanță și nu mai afirm niciun cuvânt despre el. Tot ce afirm, eu o să aduc dovezi.

După ce ne-am judecat pe probleme astea (n.r. declarația conform căreia Adrian Porumboiu ar fi avut sifilis), ne-am împăcat, am vorbit. Niciodată! (n.r. nu o să mai discute cu Adrian Porumboiu)”, a anunțat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Citeşte şi: Un ofițer de control anti-doping cu experiență șterge pe jos cu scuzele Simonei Halep: „Nu poți să iei niciun supliment fără să fie analizat. Mulți sportivi și-au recunoscut vina și au primit pedeapsă mai mică”