Adrian Porumboiu, ŞANTAJAT cu o înregistrare compromiţătoare. „Nu mă ascund, sunt bărbat, dar dau socoteală doar familiei mele!”

Adrian Porumboiu îl acuză pe Ciprian Damian, finul său şi fost preşedinte executiv la FC Vaslui, că l-ar fi înregistrat în permanență și că acesta ar avea o înregistrare compromițătoare cu el și o femeie, alta decât soția.

04 mart. 2019, 16:06
Adrian Porumboiu, ŞANTAJAT cu o înregistrare compromiţătoare. „Nu mă ascund, sunt bărbat, dar dau socoteală doar familiei mele!”

Adrian Porumboiu şi Ciprian Damian continuă conflictul pe marginea desfiinţării lui FC Vaslui, club intrat în faliment.

„Are Damian înregistrări cu mine în timp ce interacționam cu alte femei. Eu știu despre ce este vorba, nu mă ascund. El avea prostul obicei de a înregistra totul, are înregistrări cu toată lumea. Eu recunosc că la anumite capitole am … că sunt bărbat, dar pentru asta trebuie să dau socoteală doar familiei mele. Are tot felul de înregistrări cu mine de genul acesta, dar nu are nici o casetă în care pot fi implicat penal”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP Live.

Dumitru Dragomir, dezvăluire halucinantă de la o partidă de poker cu Gigi Becali şi Adrian Porumboiu. „Vă împărţiţi banii mei?”

Adrian Porumboiu a investit 10 ani în FC Vaslui, fără să câștige vreun trofeu. În 21 iunie 2013, s-a retras oficial de la conducerea clubului. Ciprian Damian a condus clubul înainte să intre în faliment.