Adrian Severin: Dacă cineva ar veni să-mi ofere bani, aş chema salvarea

Europarlamentarul Adrian Severin, implicat într-un scandal de corupţie la Bruxelles, a declarat, într-un interviu pentru Ziare.com, că este acuzat pe nedrept şi că a fost "vândut" de cei care ar fi trebuit să-i fie alături.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 09:37
Adrian Severin: Dacă cineva ar veni să-mi ofere bani, aş chema salvarea

Adrian Severin spune că scandalul în care a fost implicat era premeditat, iar el fusese avertizat cu o lună înainte că i se pregăteşte ceva.

Severin a explicat că filmuletul din care reieşea că ia mită pentru susţinerea unui amendament e o „înscenare” şi că el lua banii pentru consultanţă referitoare la alte chestiuni.

„Dacă cineva ar veni să-mi ofere bani pentru aşa ceva, n-aş crede că e un provocator şi n-aş chema poliţia, aş crede că e bolnav mintal şi aş chema salvarea”, a declarat Severin.

El le-a reproşat românilor că nu au fost solidari cu el, întrucât i s-a făcut o nedreptate, arătându-se de părere şi că în acest moment, România suferă din cauza faptului că el nu-şi mai poate face treaba pentru care a fost ales în Parlamentul European.

„Mă consider un om implicat într-o bătălie şi în această bătălie se trage cu puşca, poţi să fii rănit, poţi să fii omorât. Pe mine nu m-au omorât, m-au rănit, sper să mă refac şi să îmi reiau locul în frontul de luptă.  (…) Ceea ce nu am crezut a fost că mă vor abandona aliaţii, mă vor abandona prietenii, că mă vor abandona, în ultima instanţă, compatrioţii”, a spus Severin.