Adrian Sînă, testat pozitiv cu Covid-19: „Aveam nişte dureri de cap foarte mari, frisoane, transpiraţii”

Adrian Sînă a fost testat pozitiv cu Covid-19 şi a stat 20 de zile în izolare. Momentul a fost împărtăşit chiar de artist, pe reţelele de socializare, unde a povestit cum a decurs totul. A fost o perioadă destul de grea pentru Anca Serea, deoarece a fost nevoită să se ocupe singură de copii.

23 nov. 2020, 15:49
Adrian Sînă, testat pozitiv cu Covid-19: „Aveam nişte dureri de cap foarte mari, frisoane, transpiraţii”
Adrian Sînă, testat pozitiv cu Covid-19:

Adrian Sînă, testat pozitiv cu Covid-19. „În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel.

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine„, a spus Adi Sînă într-un video postat pe contul de Facebook al soției.

Citeşte şi: Anca Serea, mamă pentru a 7-a oară? Anunţul pe care soţia lui Adrian Sînă l-a făcut: „Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni”

Adrian Sînă, testat pozitiv cu Covid-19

Din fericire, Adrian Sînă a avut o formă relativ ușoară a bolii, iar simptomele au fost mai accentuate în primele două zile. A urmat tratamentul prescris de medic, iar se simte foarte bine şi a revenit la activităţile zilnice.

„Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpiraţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine.

Citeşte şi: Anca Serea, dusă de urgenţă la spital. Are nevoie de transfuzie de sânge: „Nu e cea mai fericită zi din viaţa noastră”

Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei”, a mai Adi Sînă.