Adrian Stoian, prezentat oficial de FCSB. Ce spune despre tatuajul cu U CRAIOVA

Adrian Stoian, 27 de ani, mijlocașul transferat de FCSB de la FC Crotone, a susținut, miercuri, în cantonamentul din Spania, prima conferință de presă în calitatea de jucător al grupării din Capitală.

16 ian. 2019, 13:23
Adrian Stoian, prezentat oficial de FCSB. Ce spune despre tatuajul cu U CRAIOVA

Adrian Stoian a semnat pe trei ani şi jumătate cu FCSB.

„Sper, cu ajutorul echipei, să nu-i dăm ocazia lui Gigi Becali să ne critice, sper să primim doar laude. I-am spus că vin cu inima deschisă la această echipă şi sper să-mi fac datoria cât mai bine. Cred că am făcut un pas înainte, nu unul înapoi, având în vedere că Steaua se bate la titlu și la cupele europene în fiecare an. Sper să câștigăm titlul, trebuie să reușim cât mai repede să-i ajungem pe cei de la CFR Cluj. Am venit pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele.  O să încerc să-i ajut mult pe jucătorii tineri după ce mă voi acomoda aici. Competiția e foarte mare în echipă și eu cred că toți jucătorii sunt de aceeași valoare.  Am vorbit cu Bălaşa, cu Romario Benzar, cu Florin Tănase despre venirea mea aici, erau foarte fericiţi că vom juca împreună. Sunt sigur că mă vor ajuta, iar perioada mea de acomodare va fi mult mai ușoară. Nu știu pe ce post voi juca, întrebați-l pe Mister. Nu am un post definit, în ultimul timp am jucat pe mai multe posturi”, a spus Adrian Stoian.

Anunţ BOMBĂ în războiul Armată – Gigi Becali. „FCSB este singura echipă care va juca pe noul stadion din Ghencea!”

„Tatuajul cu Craiova va rămâne pe braț, a fost făcut cu sentimente când mi l-am tatuat. Documentele zic ceea ce zic și fiecare susține ce echipă vrea. Gică Popescu a fost un model pentru mine în carieră, vreau să-i mulțumesc lui și tuturor care au vorbit frumos despre mine în aceste zile. Am învățat din fotbalul italian tactica și disciplina din teren. M-a maturizat experiența din Italia. Totuși, maturizarea vine în funcție de vârstă, indiferent că stai în România sau în străinătate., a mai spus Adrian Stoian.