Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat anti-COVID: Nu a durut deloc! Dacă românii vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Iarăşi bine!

Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat împotriva coronavirus. Acesta a spus că vaccinul este extrem de bun și că toți cei care înțeleg că boala nu este una ușoară ar trebui să și-l facă.

27 dec. 2020, 09:34
Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat anti-COVID: Nu a durut deloc! Dacă românii vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Iarăşi bine!
Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat anti-COVID: Nu a durut deloc! Dacă românii vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Iarăşi bine!. Foto: Guvern

Medicul Adrian Streinu Cercel se află printre primele cadre medicale de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”. care s-au vaccinat duminică dimineaţă.

Adrian Streinu Cercel a spus că vaccinul este extrem de bun și că toți cei care înțeleg că boala nu este una ușoară ar trebui să și-l facă.

„Este extraordinar vaccinul. Nu a durut deloc. Fetele au mână ușoară, sunt de la noi din Institut. Vreau să le mulțumesc că au făcut treabă minunată în pandemie.  Vaccinul este superb, sunt niște grămăjoare de grăsime, și în mijloc are DNA.Celelalte celule fac treaba și se produce imunitatea”, a declarat Streinu Cercel.

Citeşte şi: Prima persoană vaccinată anti-COVID-19 în România: O asistentă de la Institutul „Matei Balş” care s-a ocupat de primul pacient cu coronavirus din ţară

Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru cei care nu sunt decişi dacă se să vaccineze sau nu: „Nu se pune problema să convingem pe cineva să se vaccineze. Vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Bine!”

„Cine vine aici are dorința de a se vaccina. Nu e ca și cum cei care se vaccinează sunt obligați. Sunt grămăjoare de grăsime, intruduse în corpul nostru, astfel încât virusul când vine în corp este distrus.

Nu se pune problema să convingem pe cineva să se vaccineze. Vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Bine! Însă dacă nu se vaccinează să nu se întrebe de ce s-au îmbolnăvit.

Vorbim prea mult de efectele adeverse si nu de modul în care putem să ne protejam. Singura metodă de protectie este vaccinul”, a spus Adrian Streinu Cercel.