Adrian Titieni îi spală onoarea fostei soții, Adriana Irimescu, după ce aceasta a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol în plină stradă: „Momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta”

În 2019, două divorțuri simultane zguduiau lumea showbizului românesc. Actorul Adrian Titieni divorța de Adriana Irimescu după o căsnicie de 23 ani, în același timp în care același lucru îl făceau și Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, care fuseseră căsătoriți timp de 12 ani. Cele două divorțuri aveau în comun faptul că Papadopol avea o relație ascunsă cu Adriana Titieni.
Alina Costache
13 feb. 2024, 14:41
Adrian Titieni îi spală onoarea fostei soții, Adriana Irimescu, după ce aceasta a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol în plină stradă:

La cinci ani de la acel eveniment, Adrian Titieni dezvăluie detalii neștiute despre relația lui cu soția cu 13 ani mai tânără, dar și despre adevărata cauză a despărțirii. Între timp, Adriana Irimescu, fostă Titieni, s-a despărțit de Papadopol, iar Ioana Ginghină are o căsnicie fericită alături de Cristian Pitulice.

Adrian Titieni îi spală onoarea fostei soții: „Momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta”

Acum, Adrian Titieni aruncă bomba! Băgase divorț de Adriana cu doi ani înainte să fie surprinsă pe stradă sărutându-se cu Papadopol. Motivul divorțului nu a fost, deci, trădarea, ci incompatibilitatea.

Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși. Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor. 

Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului eu nu ea…. În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta. 

Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, a povestit actorul la Metropola Tv.

Adrian Titieni era, deja, la al doilea divorț. De prima soție se despărțise după ce aceasta, geolog de profesie, a luat decizia să se mute în Germania, să-și dea doctoratul.

Citeste si La patru ani de la divorţul de Adriana Irimescu, Adrian Titieni se simte descurajat: „Orice lecţie aş fi învăţat din relaţia asta, nu mai am unde să practic. La 60 de ani, nu poţi să mai ai decât o căsnicie de compromis”

Titieni așteaptă pensia și nu mai ia în calcul o altă căsnicie: „Vreau să trăiesc autonom și să-mi  port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”

Ajuns aproape de pensie, actorul nu mai ia în calcul o a treia căsnicie.

Iubirea vietii mele poate apare acum la 60 de ani, cine poate ști ce se va mai întâmpla?! Nu cred că există o singură iubire în viață. Dar, se întâmplă să întâlnești persoana care zici că e aleasa. Mi s-a întâmplat cu mai multe persoane. Cred totuși că am trăit o imposibilă iubire, ceva irațional, puternic afectiv. Cred într-o relație serioasă, de lungă durată de zeci de ani. Cred că o relație poate rezista cu respectul pentru celălalt și cu o posibilă ancoră în relație. Adică îl iei la 20, dar la 40 de ani nu mai e la fel. 

Citeste si Emilia Ghinescu, anunț despre o nouă relație. După despărțirea de Sebastian, artista este din nou pregătită să iubească: „Sunt o femeie tânără, nu o să mă călugăresc la 45 de ani”

În prezent filmez, sunt angajat la Odeon și sunt alte două teatre la care colaborez. Dar obosesc, e vârsta. Acum stau singur, doar cu Marc. Aștept pensia, va fi momentul meu de echilibru, de relaxare. Mi-aș dori un loc în Grecia, să mă întâlnesc în fiecare zi cu infinitul mării. Vreau să trăiesc autonom și să-mi  port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”, s-a mai confesat actorul în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!