Adrian Titieni îi spală onoarea fostei soții, Adriana Irimescu, după ce aceasta a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol în plină stradă: „Momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta”

În 2019, două divorțuri simultane zguduiau lumea showbizului românesc. Actorul Adrian Titieni divorța de Adriana Irimescu după o căsnicie de 23 ani, în același timp în care același lucru îl făceau și Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, care fuseseră căsătoriți timp de 12 ani. Cele două divorțuri aveau în comun faptul că Papadopol avea o relație ascunsă cu Adriana Titieni.

13 feb. 2024, 14:41
Adrian Titieni îi spală onoarea fostei soții, Adriana Irimescu, după ce aceasta a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol în plină stradă: „Momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta”

La cinci ani de la acel eveniment, Adrian Titieni dezvăluie detalii neștiute despre relația lui cu soția cu 13 ani mai tânără, dar și despre adevărata cauză a despărțirii. Între timp, Adriana Irimescu, fostă Titieni, s-a despărțit de Papadopol, iar Ioana Ginghină are o căsnicie fericită alături de Cristian Pitulice.

Adrian Titieni îi spală onoarea fostei soții: „Momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta”

Acum, Adrian Titieni aruncă bomba! Băgase divorț de Adriana cu doi ani înainte să fie surprinsă pe stradă sărutându-se cu Papadopol. Motivul divorțului nu a fost, deci, trădarea, ci incompatibilitatea.

Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși. Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor. 

Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului eu nu ea…. În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta. 

Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, a povestit actorul la Metropola Tv.

Adrian Titieni era, deja, la al doilea divorț. De prima soție se despărțise după ce aceasta, geolog de profesie, a luat decizia să se mute în Germania, să-și dea doctoratul.

Citeste si La patru ani de la divorţul de Adriana Irimescu, Adrian Titieni se simte descurajat: „Orice lecţie aş fi învăţat din relaţia asta, nu mai am unde să practic. La 60 de ani, nu poţi să mai ai decât o căsnicie de compromis”

Titieni așteaptă pensia și nu mai ia în calcul o altă căsnicie: „Vreau să trăiesc autonom și să-mi  port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”

Ajuns aproape de pensie, actorul nu mai ia în calcul o a treia căsnicie.

Iubirea vietii mele poate apare acum la 60 de ani, cine poate ști ce se va mai întâmpla?! Nu cred că există o singură iubire în viață. Dar, se întâmplă să întâlnești persoana care zici că e aleasa. Mi s-a întâmplat cu mai multe persoane. Cred totuși că am trăit o imposibilă iubire, ceva irațional, puternic afectiv. Cred într-o relație serioasă, de lungă durată de zeci de ani. Cred că o relație poate rezista cu respectul pentru celălalt și cu o posibilă ancoră în relație. Adică îl iei la 20, dar la 40 de ani nu mai e la fel. 

Citeste si Emilia Ghinescu, anunț despre o nouă relație. După despărțirea de Sebastian, artista este din nou pregătită să iubească: „Sunt o femeie tânără, nu o să mă călugăresc la 45 de ani”

În prezent filmez, sunt angajat la Odeon și sunt alte două teatre la care colaborez. Dar obosesc, e vârsta. Acum stau singur, doar cu Marc. Aștept pensia, va fi momentul meu de echilibru, de relaxare. Mi-aș dori un loc în Grecia, să mă întâlnesc în fiecare zi cu infinitul mării. Vreau să trăiesc autonom și să-mi  port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”, s-a mai confesat actorul în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu.