Emilia Ghinescu, anunț despre o nouă relație. După despărțirea de Sebastian, artista este din nou pregătită să iubească: „Sunt o femeie tânără, nu o să mă călugăresc la 45 de ani”

Emilia Ghinescu s-a despărțit, în vara anului 2023, de Sebastian, bărbatul cu care avusese o relație de 13 ani. Aveau planuri de nuntă, însă, cu puțin timp înainte de a face marele pas, cei doi au ajuns la concluzia că le-ar fi mai bine să o apuce pe drumuri diferite.

13 feb. 2024, 14:02

Totuși, eșecul în dragoste nu a făcut-o să renunțe la speranța că undeva, într-un colț de lume, se află și sufletul ei pereche. La mai bine de jumătate de an de la despărțire, Emilia Ghinescu se simte pregătită să iubească din nou.

Nu mi-am refăcut viața amoroasă [,,,] Deocamdată, este devreme, pentru că întâi trebuie să mă vindec, să-mi recapăt încrederea în mine și apoi să dau voie cuiva, dar mereu cu speranțe de viitor, eu sunt omul care se ridică de unde ar fi, întotdeauna văd partea pozitivă și învăț, căci dacă nu facem lucrul acesta, picăm în depresie. Iar eu nu sunt omul care să intre în depresie pentru că am făcut dezvoltare personală foarte mult. Sau, dacă văd că am o tendință, mă duc la un coleg de-al meu psiholog ca să-mi revin.

Citește și  Emilia Ghinescu a spus adevărul despre relația cu Nicu Paleru. Cei doi nu se mai ascund: „Oamenii își doresc să fim împreună”

Nu am apelat la ajutor specializat, sunt un om rațional, cu picioarele pe pământ, care-și dă seama că lucrurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu, cum ne sunt așezate de către soartă și că nu trebuie să ne punem noi împotriva vântului, dar și că dacă iubești un om, atunci contează pentru tine fericirea omului pe care-l iubești. Eu mi-am înțeles lecția și merg mai departe, fără resentimente”, a spus Emilia Ghinescu pentru WOWbiz.ro.

Emilia Ghinescu nu mai vrea să se căsătorească: „Va trebui să accepte condițiile mele”

Artista nu vrea, însă, să ai audă de măritiș și a devenit destul de strică în ceea ce privește alegerea partenerului. Mai exact, Emilia Ghinescu are niște condiții pe care cel care va dori o relație cu ea va trebui să le îndeplinească.

Sunt o femeie la 45 de ani, tânără, deocamdată, zic eu, nu pot să spun că mă călugăresc la 45 de ani, dar nu vreau să mai aud de căsătorie. Susțin orice căsătorie care nu mă implică pe mine, mie îmi ajunge, chiar dacă o să apară bărbatul ideal. Mi-este greu să cred că o să apară la vârsta asta, dar și dacă apare, dacă este cel ideal, va trebui să accepte condițiile mele, adică nu mai am nevoie de căsătorie, cel mai bine este ca fiecare să stea acasă la el și să ne vedem așa, când se poate, să ieșim, să mergem în excursii, în concedii, la băi de nămol că suntem bătrâni, dar fără să ne căsătorim”, a mai spus cântăreața pentru sursa citată.

Citeste si Emilia Ghinescu, apariție scandaloasă în mănăstire. Gestul care a atras critici dure din partea fanilor: „Ești penibilă și fără bun-simț”