Adrian Ţuţuianu, chestor la Senat în locul lui Paul Stănescu

Adrian Ţuţuianu revine în graţiile conducerii PSD şi va prelua funcţia de chestor la Senat, după ce Paul Stănescu a fost propus de PSD la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale.

RomaniaTV.net
13 oct. 2017, 12:06
Adrian Ţuţuianu, chestor la Senat în locul lui Paul Stănescu

PAUL STĂNESCU este propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării Regionale. El va prelua şi funcţia de vicepremier, după demisia lui Sevil Shhaideh.

Locul de chestor în Senat lăsat vacant de Paul Stănescu, după numirea la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale, va fi ocupat de Adrian Ţuţuianu, a anunţat şeful PSD, Liviu Dragnea, după CEx.

Adrian Ţuţuianu a demisionat, pe 5 septembrie 217, de la conducerea Ministerului Apărării, după ce a fost convocat de urgenţă de premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, pentru explicaţii legate de comunicatul dat de MApN privind plata eşalonată a salariilor militarilor. În locul său a fost numit Mihai Fifor.

De asemenea, Adrian Ţuţuianu a pierdut şi alte funcţii, respectiv şefia Comisiei comune pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, dar şi pe cea de secretar al Biroului Permanent al Senatului. În ambele cazuri, procedura internă din PSD a fost declanşată înainte de eliberarea sa din funcţia de ministrul al Apărării, potrivit unor declaraţii ale preşedintelui Liviu Dragnea, arată Mediafax.