Adrian Ţuţuianu: Dragnea contestă completele de judecători în speranţa că va fi extras unul dispus să-i facă jocul murdar

Publicat: Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 17:33 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 18:12 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Ţuţuianu, proaspăt exclus din PSD, lansează un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, preşedintele partidului. El spune că liderul PSD contestă completurile de 5 judecători de la Înalta Curte de casaţie şi Justiţie în speranţa că va nimeri unul favorabil.

Foto: targovistenews.ro

"Așa cum am anunțat public, am contestat în justiție decizia abuzivă de excludere din PSD.

Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanța a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanță, din cauza calității mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influența imparțialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmbovița.

Dacă aș merge pe aceeași logică, aș înclina să consider că nicio instanță din România nu ar putea soluționa cauza, pentru că Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână și contestă completele de judecători, în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înțelegeți îngrijorarea.

Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești:
1. 13.12.2018 – strămutarea cauzei
2. 17.12.2018 – cerere de ordonanță președințială
3. Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să primesc termen", a scris Adrian Ţuţuianu pe Facebook.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Ţuţuianu completuri de cinci inalta curte Liviu Dragnea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre sarcina ei ❤️
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre...
08 dec 23:13
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
DragneaPuscariasul ar trebui sa ceara ca extragerea s-o faca Loteria Romana.Mai bine ca Loteria Romana nimeni nu stie sa masluiasca o extragere.Am o intrebare: extragerea de data trecuta s-a reportat ? Pentru extragerea urmatoare s-a marit premiul - pentru judecatorul corupt mituit de Dragnea ?
08 dec 23:04
Răspunde | Votează email 1 email
Silviu Marta
Traim dictatura acestei spurcaciuni, fiu de militian, javre comuniste. Nu cedeaza nicicum. Lipsit de scrupule. S-a pus in fruntea tarii cu momeli electorale sa poata fura si sa scape de puscarie. In jurul lui sunt toate lichelele societatii. El si motocicleanu au monopolizat toate institutiile statului, inclusiv biserica, numind la carma lor tot felul de derbedei, lingai, incompetenti si toti certatii cu legea. E mi rau ca pe vremea lui Ceasca. Au dezbinat un popor si au distrus o tara cu berea, micul si covrigul
1
EUR
4.8426
RON
29 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H