Adrian Ţuţuianu, ÎNLOCUIT de la conducerea Comisiei SRI. Cine îi ia locul

Comisia SRI din Parlament va avea un nou șef. Adrian Țuțuianu va fi schimbat din funcția de președinte a Comisiei de control a Serviciului Român de Informații. 

RomaniaTV.net
11 sept. 2017, 12:42
Adrian Ţuţuianu, ÎNLOCUIT de la conducerea Comisiei SRI. Cine îi ia locul

După ce a demisionat de la conducerea ministerului Apărării, Adrian Ţuţuianu a primit o nouă lovitură. Surse din PSD citate de România TV susţin că Adrian Ţuţuianu va pierde şi funcţia de conducere de la Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Potrivit aceleiaşi surse, Ţuţuianu va fi înlocuit de nimeni altul decât Claudiu Manda. Numele lui a fost vehiculat încă de la începutul numirii lui Ţuţuianu în fruntea ministerului Apărării.

Premierul Mihai Tudose a anunţat săptămâna trecută că a acceptat demisia lui Adrian Ţuţuianu din funcţia de ministru al Apărării şi că a propus ca interimatul la MApN să fie asigurat de către vicepremierul Marcel Ciolacu, urmând să aibă loc consultări în PSD şi în coaliţie pentru nominalizarea pentru postul de ministru al Apărării. Şeful Executivului a subliniat că „sunt bani pentru salarii”, dar „cineva” din MApN „a avut imaginaţie”.