Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, este curator pentru copiii lui Ralu Filip

Adrian Vasilescu este curator pentru copiii fostului şef al CNA. Astfel, consilierul guvernatorului BNR reprezintă interesele minorilor în procesul de succesiune, deschis de mama fostului şef CNA Ralu Filip.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 12:40
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, este curator pentru copiii lui Ralu Filip

Procesul de succesiune deschis de mama fostului sef al Consiliului Naţional al Audiovizualului, Ralu Filip, la Judecătoria Sectorului 5, scoate la suprafaţă tensiunile din sânul familiei după moartea jurnalistului.

Elena Colette Filip şi-a acuzat nora de moartea fiului ei până în ultima clipă a vieţii sale. Din acest motiv, femeia a încercat ca toată averea fostului şef al CNA să se împartă între cei doi nepoţi ai ei. Totodată, cât a trăit, Elena Colette Filip şi-a acuzat nora că s-a grăbit să pună mâna pe averea fiului ei.

La mai puţin de o lună de la decesul lui Ralu Filip, soţia sa a intrat în posesia unui certificat de moştenitor eliberat de un notar public. În urma contestării actului, magistraţii au încredinţat celor doi minori proprietăţile obţinute exclusiv de Ralu Filip în timpul căsătoriei. La scurt timp după începerea procesului, curatorul care reprezenta interesele celor doi copii a fost decăzut din drepturi. La solicitarea mamei lui Ralu Filip, curator a devenit Adrian Vasilescu.

„Am ajuns întâmplator în acest dosar. Sunt curator pentru copiii lui Ralu Filip. Eu doar le reprezint interesele după ce fostul curator a fost decăzut din drepturi din nu stiu ce motive. S-a ajuns la acest proces din cauza suferinţei. Mama lui Ralu Filip a fost distrusă după decesul acestuia şi chiar nu ştiu de ce a deschis acest proces. Practic, ea nu a cerut nimic. Ştiu ca o acuza pe nora sa de anumite lucruri. Acum s-a stins si dânsa”, a declarat pentru cancan.ro Adrian Vasilescu.