Adriana Bahmuțeanu îl vrea pe Prigoană la pușcărie

Certurile în cuplul Bahmuțeanu-Prigoană par să nu se termine vreodată. Ciclic cei doi își aruncă în public, jigniri și reproșuri care au devenit, chiar, subiecte de bancuri. De data asta, Adriana Bahmuțeanu trece la fapte grave. Soția lui Prigoană e hotărâtă să îl trimită în pușcărie dacă se dovedește că acesta i-a falsificat semnatura.

09 ian. 2014, 13:55
Adriana Bahmuțeanu îl vrea pe Prigoană la pușcărie

Lupta Adrianei Bahmuțeanu cu firma soțului ei, adiministrată acum de fiul lui cel mare, Honorius, la care a fost angajată, după care concediată fără motiv, a ajuns la paroxism. Deși a câștigat în instanță drepturile salariale, prezentatoarea TV nu și-a primit banii, ba mai mult a descoperit că semnătura ei a fost falsificată.

„Am descoperit că există un act fals depus de ROSAL prin care mi s-a diminuat salariul de la 12.000 de ron la 3000 de ron”, a declarat Adrianei la emisiunea „Un show Păcătos”. În aceeași seară, Silviu Prigoană a intrat în direct și a recunoscut că cel care a semnat în locul soției sale a fost chiar el, adăugând că acest lucru este permis și precizat chiar în certificatul de căsătorie.

„Vă spun clar că nu este semnatura mea pe acest act, de altfel e o semnatură care seamană cu a soțului meu. El a recunoscut că a semnat în locul meu. Noi (n.n. Adriana și avocatul ei) o să depunem plângere penală, așteptam să vedem ce o să se întâmple mai departe. Dacă vor și le place la pușcărie să se ducă. Eu ce să le fac? Omul din umbră cred că e soțul meu, deși în acte nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase!”, a declarat Bahmuțeanu pe treptele tribunalului, potrivit Yahoo Romania.