Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu logodnicul din America. Motivul este incredibil: „Acum au venit scumpirile!”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit în această vară și aveau programată nunta tot în acest an. Cei doi au decis însă să amâne marele eveniment!

28 sept. 2022, 23:26
Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu logodnicul din America. Motivul este incredibil: „Acum au venit scumpirile!”

Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu logodnicul din America. La două luni de la slujba de logodnă, cei doi au decis să amâne marele eveniment! „Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! O să se întoarcă în SUA, probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative. Nu ne-am planificat nunta. Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a declarat Adriana Bahumuțeanu pentru Antena Stars.

Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu a trăit o tragedie imensă. Fosta soție a murit după ce a născut!

„Și atunci am zis: hai să mai așteptăm ca nu este musai acum, să facem petrecerea de nuntă, o să o facem, când vrea Dumnezeu! Avem alte planuri. Dacă dă Dumnezeu și un copil, da! Eu am curajul să mai fac un copil și el, la fel”, a mai spus vedeta.

Adriana Bahmuțeanu, audiată la DIICOT. Vedeta este la cuțite cu fostul său iubit: ”Mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut”

George Restivan a fost nevoit să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, din cauza unor probleme medicale, la scurt timp după ce s-a logodit cu Adriana Bahmuțeanu: „George a trebuit să plece, de urgență, în America. Se operează acolo la umăr, are niște probleme. Se întoarce după ce se rezolvă. Are oricum de pus la punct și niște afaceri acolo”.