Adriana Bahmuțeanu, audiată la DIICOT. Vedeta este la cuțite cu fostul său iubit: ”Mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut”

Adriana Bahmuțeanu urmează să fie audiată la DIICOT după ce i s-a furat identitatea în mediul online. Vedeta îl acuză pe fostul său iubit Nikos Papadopoulos că a făcut acest lucru pentru a se răzbuna.

26 aug. 2022, 10:02

Adriana Bahmuțeanu va fi audiată vineri, la DIICOT după ce i-a fost furată identitatea în mediul online, Prezentatoarea TV îl acuză pe fostul său iubit grec că a făcuta asta ca să se răzbune.

Săptămâna trecută pe pagina de Instagram a Adrianei Bahmuțeanu au apărut mai multe imagini ciudate, asta după ce contul i-a fost spart. Prezentatoarea TV îl acuză pe Nikos Papadopoulos, fostul său iubit grec, că a făcut asta. El a negat toate acuzațiile aduse de fosta sa iubită, dar cu toate acestea vedeta a ajuns la DIICOT.

Citește și Adriana Bahmuţeanu va părăsi România? Unde va locui împreună cu logodnicul ei: „Am luat decizia. George este acum în America”

Bahmuțeanu susține că a vorbit cu Papadopoulos și că a insistat ca acesta să îi dea parolele înapoi, să încheie totul cât mai repede, fără a implica oamenii legii. Însă rugămințile ei nu au fost ascultate.

„Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria”, a spus vedeta, potrivit Spynews.

Totodată, Adriana Bahmuțeanu îl acuză pe Nikos Papadopoulos că a hărțuit-o mult timp, a existat și un ordin de restricție iar bărbatul nu s-a putut apropia de ea.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România. Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu”, a continuat prezentatoarea TV.

Citește și Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă