Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula. Câți bani trebuie să plătească milionarul

Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula, care nu s-a arătat deloc încântat de decizia Tribunalului București și a făcut apel la aceasta. Ba mai mult, oamenii legii l-au obligat pe milionar să îi plătească cheltuieli de judecată în valoare de 10.000 de lei jurnalistei.

09 ian. 2024, 16:36
Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula. Câți bani trebuie să plătească milionarul
Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula

Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula într-o primă fază, însă excentricul fiu de milionar a făcut apel împotriva deciziei, iar acesta urmează să se judece peste 3 zile. Acesta a fost nemulțumit de soluția dată de Tribunalul București, care i-a respins că neîntemeiat cererea dle chemare în judecată.

Citește și: Silviu Prigoană rupe tăcerea și șterge pe jos cu Adriana Bahmuțeanu! „S-a pus în genunchi și m-a cerut”

Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula

Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtă a cheltuielilor de judecată de 10.000 lei. Cu drept de a se formula cerere de apel care se depune la Tribunalul București în termen de 30 de zile de la comunicare.„, potrivit judecătorilor.

Bahmu mai este implicată și în alte războaie în instanță, de notorietate fiind cele pe care le are cu fostul soț, Silviu Prigoană. Ultima oară când cei doi s-au aflat față în față în sala de judecată a fost în toamna anului trecut, jurnalista povestind în exclusivitate pentru Antena Stars cum au stat atunci lucrurile.

A fost cu scântei, domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că acesta a jignit-o pe doamna avocat. Acum așteptăm pronunțarea, a rămas ca în 24 de ore să se găsească la o soluție. Eu îmi doresc binele copilului. Fiul meu Eduard are nevoie de un tratament medical.

Am depus mai multe inscrisuri medicale la dosar și am solicitat suplinirea acordului tatălui pentru tratamentele medicale și cum dorește copilul, schimbarea domiciliului de la tată la mine.

Dacă asta este dorința copilului îmi doresc să fie posibil. Copilul e mare, circulă singur pe stradă, nu mai este o problemă din acest punct de vedere. Noi am insistat și la judecătorie să ne dea un termen.”, declara Adriana Bahmuțeanu, în luna octombrie 2023, pentru Antena Stars.