Silviu Prigoană rupe tăcerea și șterge pe jos cu Adriana Bahmuțeanu! „S-a pus în genunchi și m-a cerut”

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au format unul dintre cele mai năbădăioase cupluri din România. Ani de zile relația lor a fost presărată cu certuri, divorțuri, scandaluri, împăcări și căsătorii, asta până în 2015 atunci când și-au spus adio pentru totdeauna.

04 ian. 2024, 11:05
Silviu Prigoană rupe tăcerea și șterge pe jos cu Adriana Bahmuțeanu! „S-a pus în genunchi și m-a cerut”
Silviu Prigoană rupe tăcerea și șterge pe jos cu Adriana Bahmuțeanu!

Silviu Prigoană rupe tăcerea și șterge pe jos cu Adriana Bahmuțeanu! Deși au trecut mai bine de opt ani de la divorțul final, se pare că Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, încă își mai aduc unul altuia reproșuri.

 Citește și Silviu Prigoană, despre infidelitatea în cuplu: „Dacă nu vrei să te sinucizi, te duci pe Athos și te faci călugăr”

Silviu Prigoană rupe tăcerea și șterge pe jos cu Adriana Bahmuțeanu!

Recent, omul de afaceri a șters pe jos cu fosta lui soție cu care a fost căsătorit de cinci ori și a lansat acuzații grave la adresa ei.

”Al doilea, Darius a murit la trei săptămâni după naștere și a venit ea nervoasă și țâfnoasă… Cu toate că l-a omorât ea pe copil… ea cu un popă și cu nașul l-a omorât pe copil. Putea să trăiască mult și bine…

S-a dus cu nașul și cu popa cu păduchi în barbă și nu știu cum a reușit să intre în salonul lui, unde era într-un incubator. Și au deschis să-l miruiască pe copil și când s-a deschis capacul a făcut infecție respiratorie. De asta a murit copilul, mi-a spus medicul după șase luni. Dacă știam atunci, îi crăpam capul lui popa.

Nu știu ce s-a întâmplat în spitalul ăla, de un popă a avut acces acolo. Eu nu aveam acces, eu mă uitam printr-un geam. Apoi a venit și a spus: Uite, vezi, de aia a murit copilul, că nu am fost căsătoriți. Am spus: bine, mă. Ne-am căsătorit și l-am făcut pe următorul”, a declarat Silviu Prigoană, în cadrul podcastului Tare de Tot cu Viorel Grigoriu.

Mai mult, Silviu Prigoană este de părere că fosta soție a profitat de orice moment și eveniment din viața lor.

„După doi ani avea o problemă la trustul unde lucra, nu mai făcea audiență și au învățat-o prietenele ei să o mai pună de un divorț. Te mai țin ăștia vreo doi-trei ani aici, să facem o emisiune fluviu. N-a ținut vrăjeala, au mai ținut-o un an și au dat-o afară. Orice are un început și un sfârșit”, a mai spus omul de afaceri.

De asemenea, Prigoană a ținut să menționeze și cum s-a căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul susține că și-a dus fosta soție în fața altarului, după ce aceasta l-a cerut în căsătorie în genunchi.

„Întrebați-o, ne-am căsătorit de patru ori, cine a cerut pe cine? Ea m-a cerut. Și i-am spus nu mă cere așa, ci cum se face. Și s-a pus în genunchi și m-a cerut. Eu sunt ardelean și la noi se poartă chestia asta cu cerutul.

Majoritatea bărbaților sunt ceruți, doar că nu recunosc femeile. Și nici bărbații nu recunosc. Dar, atenție mare. Femeile se însoară, nu bărbații. Pentru că o femeie e cerută de 20, 30, 40 și la un moment dat se hotărăște la unul. Femeile aleg, nu bărbații. (…) Așa suntem noi, o societate ciudată de felul nostru”, a mai spus Silviu Prigoană.

 Citește și Decizia luată de instanță în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „A fost cu scântei, domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț”