Adriana Bahmuțeanu a fost curtată de cel mai controversat manelist al momentului: „M-ai măgulit, puteai să fii băiatul meu”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit la emisiunea lui Măruță că a fost curtată de un manelist controversat și mult mai tânăr decât ea. Fosta soție a lui Prigoană fost invadată de mesaje din partea artistului.

23 nov. 2021, 00:02
Adriana Bahmuțeanu a fost curtată de cel mai controversat manelist al momentului: „M-ai măgulit, puteai să fii băiatul meu”

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată la emisiunea lui Măruță, unde a recunoscut la provocarea sosurilor picante că a fost curtată de manelistul Dani Mocanu.

Fosta soție a lui Prigoană a mărturisit că s-a simțit extrem de măgulită pentu faptul că un bărbat mai tânăr decât ea a copleșit-o cu mesaje și invitații la cafea.

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan: „Au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang”

„Numește un bărbat cunoscut din România, din showbiz, sport, politică sau afaceri care ți-a făcut vanasuri și presa nu a aflat.Da, Dani Mocanu, dar eu nu am acceptat și presa nu a aflat. I-am zis, mulțumesc, mămică, m-ai măgulit, puteai să fii băiatul meu, mă simt bine. Da, mi-a dat mesaje, m-a invitat la mai multe cafele. Și mi-a zis că-i place de mine și am zis: băi, știi ce bine mă simt! Îți mulțumesc!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu nu este singura vedetă divorțată care i-a atras atenția cântărețului de manele. Dani Mocanu a declarat public că o place pe Anamaria Prodan, după ce s-a aflat că divorțează, și chiar i-a dedicat o melodie.

Adriana Bahmuţeanu, declaraţie pentru Cătălin Botezatu: „Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna!”

Adriana Bahmuţeanu, declaraţie pentru Cătălin Botezatu. Provocată în emisiunea lui Cătălin Măruță la jocul „Sosurile iuți”, Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații picante şi a răspuns la multe întrebări.

Adriana Bahmuțeanu a făcut show la „Splash! Vedete la apă!”. „La forma mea de cozonac, asta este!” FOTO

Pusă să rostească numele unui bărbat din viața ei care a fost violent sub orice formă, jurnalista a răspuns imediat: „Silviu Prigoană„. Imediat după acest răspuns, vedeta a completat: „Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut„.

De asemenea, Adriana Bahmuţeanu a fost provocată să spună ce bărbat cunoscut din România i-a făcut avansuri, a răspuns fără să stea pe gânduri. „Dani Mocanu. Presa nu a aflat, eu nu am acceptat. I-am zis: „Mulțumesc, mămică, m-ai măgulit”. Putea să fie băiatul meu. M-a chemat la mai multe cafele„, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Jurnalista a fost întrebată și cărui bărbat din showbiz-ul românesc nu i-ar spune „nu” dacă i-ar propune o relație amoroasă. „Cătălin Botezatu. Eu nu îi zic nu nici acum. Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna!„, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ultima provocare a fost să spună cine i-a dat cea mai mare ţeapă. „Adrian Minune. A zis că vine la o emisiune, dar nu a venit. Țepe financiare nu avem„, a răspuns Adriana Bahmuţeanu, la Pro TV.