Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan: „Au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang”

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri incredibile despre subiectul care ocupă primele pagini ale ziarelor, și anume divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf.

25 oct. 2021, 16:16
Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan: „Au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang”

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că au fost persoane care au încercat să o implice și pe ea în divorțul celor doi, însă nu au reușit pentru că ea e de partea impesarei.

„Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang ca să lovesc în ea sau în el.

Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen.

E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează’, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Citiți și Anamaria Prodan, declarația care schimbă tot. Ce simte, de fapt, sexy-impresara acum pentru Reghe: Este o viață de film!

Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă să o susțină pe Anamaria Prodan la evenimentul ei de lansare a unei cărți.

„Mă bucur că a avut puterea să lanseze aceste cărți, eu n-aș fi avut această putere, pentru că trece printr-o perioadă destul de dificilă, nu e tocmai una bună.

Dar e dovada vie a faptului că are tărie de carcater, că este o femeie care știe ce vrea și că este o femeie puternică. Nu am ce sfaturi să îi dau, fiecare știe ce e mai bine pentru el’, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Impresara a scris o carte despre viața ei și un capitol întreg este dedicat lui Reghe. Lansarea a avut loc weekendul trecut.

„Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim.

Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu.Este o viață de film!’, a declarat Anamaria Prodan.

Citiți și Reghe a reacţionat după declaraţiile Anamariei Prodan: „Va veni un moment”
 


loading...