Adriana Bahmuțeanu a rămas fără cuvinte la petrecerea-surpriză de ziua ei organizată de Anamaria Prodan și Flavius: „Când credeam că le-am trăit pe toate, am avut parte de cea mai frumoasă bucurie”

Anamaria Prodan, iubitul ei, Flavius, și George Restivan i-au organizat o petrecere-surpriză Adrianei Bahmuțeanu. Au reușit să aducă la aceeași masă toate persoanele apropiate ale vedetei, iar evenimentul a fost foarte reușit.

08 mai 2023, 17:35
Adriana Bahmuțeanu a rămas fără cuvinte la petrecerea-surpriză de ziua ei organizată de Anamaria Prodan și Flavius: „Când credeam că le-am trăit pe toate, am avut parte de cea mai frumoasă bucurie”

Adriana Bahmuțeanu și-a sărbătorit ziua de naștere, în urmă cu doar o zi, la câteva săptămâni după ce s-a căsătorit cu George Restivan în Ucraina.

Prezentatoarea tv și George Restivan trăiesc o superbă poveste de dragoste. Bărbatul vrea să-și facă soția cea mai fericită, motiv pentru care a decis să-i organizeze o petrecere-surpriză de ziua ei.

Citește și Anamaria Prodan, vacanță romantică cu noul iubit în Grecia. S-au cazat la un hotel de lux: „Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată”

La eveniment au participat toate persoanele apropiate de Adriana Bahmuțeanu, inclusiv Claudia Ghițulescu. Prezentatoarea tv nu s-a așteptat nicio secundă la o asemenea surpriză.

„Când credeam că le-am trăit pe toate în viața asta și că n-o să mă mai mire nimic, am avut parte de cea mai frumoasă bucurie de ziua mea: o petrecere-surpriză, pusă la cale de soțul meu drag George Restivan și de dragă mea prietenă și fină Ana Maria Prodan!!! Cei doi au complotat și au adus la aceeași masă nașii și nănașii noștri dragi, familia Ghila și familia Grămadă, prietene apropiate și multă, multă veselie!!! Și eu n-am aflat nimic!!! Au păstrat secretul până în ultima clipă!!! Știți cum a fost? Ca în filmele alea suprarealiste în care cineva intră intr-o încăpere și descoperă că acolo sunt prietenii din toate colțurile lumii!!!”, a fost o parte din mesajul scris de Adriana Bahmuțeanu pe pagina personală de Instagram.

Citește și Anamaria Prodan primeşte sfaturi de la fiul ei, în relația cu Flavius Nedelea. Ce i-a transmis băiatul impresarei

Vedeta a mai spus că era foarte aproape să nici nu meargă la local fiindcă nu prea voia să iasă în oraș în seara respectivă. La insistențele partenerului, a mers până la urmă.

„Culmea culmilor !!! Era să nu mai ajung la propria petrecere, bine că nu m-am îmbrăcat în pijamale…cu greu m-a scos George din casă și m-a păcălit că mergem să bem un pahar de vin la o terasă…și m-a rugat să mă îmbrac frumos că e ziua mea, că așa se cuvine, că a făcut rezervare doar pentru noi doi…și mi-era o lene…dar până la urmă am ieșit mai mult cu forță, mai mult de dragul lui că tot insista… și m-a păcălit, m-a dus de mână până în restaurant de era să leșin când i-am văzut pe toți la masă cum îmi zâmbesc… Vă mulțumesc dragilor, a fost o seară faină, mi-ați făcut o mare surpriză, vă iubesc pe toți și va prețuiesc!!! La mulți ani mie!!!”, a mai continuat Adriana Bahmuțeanu, în mesajul postat pe rețelele sociale.