Anamaria Prodan, vacanță romantică cu noul iubit în Grecia. S-au cazat la un hotel de lux: „Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată”

Anamaria Prodan s-a întors recent din Grecia, acolo unde a petrecut o vacanță de vis alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea

06 mai 2023, 16:33

Anamaria Prodan a avut parte de o escapadă romantică în Grecia, alături de iubitul ei, Flavius. Cu această ocazie, cei doi îndrăgostiți au sărbătorit-o pe o prietenă de suflet de-ale impresarei.

Vedeta pare să radieze de fericire, mai ales după ce în viața ei a apărut noul partener, omul de afaceri Flavius Nedelea. Relația cu milionarul o face pe aceasta să fie optimistă și să uite de trecutul zbuciumat.

„Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare”, a declarat Anamaria Prodan, potirvit wowbiz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan primeşte sfaturi de la fiul ei, în relația cu Flavius Nedelea. Ce i-a transmis băiatul impresarei

Celebra impresară vrea, totuși, să țină relația departe de ochii curioșilor. Acest lucru a luat pe toată lumea prin surprindere, având în vedere că vedeta a fost mereu deschisă cu privire la viața ei personală.

„Așa simt! Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a mai spus ea.

Anamaria Prodan, escapadă romantică în Grecia

După ce au mers să se relaxeze în Franța, Anamaria Prodan și Flavius au avut parte de o nouă escapadă romantică, în Grecia.

Citește și: Anamaria Prodan surprinde din nou! Cum și-a personalizat agenta FIFA bolidul de lux

„Ana a plecat la finele săptămânii trecute în Grecia, împreună cu Flavius. Au fost să se relaxeze, dar și să o sărbătorească pe una dintre cele mai bune prietene ale ei. Anamaria și Flavius au fost discreți și acum, nu au vrut să iasă în evidență prea mult. Sunt de aproape un an împreună, dar au ținut secretă relația, ca de altfel tot ceea ce fac. Flavius nu este persoană publică și nici nu își dorește lucrul acesta. Cert e că sunt fericiți, și e tot ce contează cu adevărat”, au dezvăluit surse din preajma vedetei, potrivit aceleiași surse.

Cei doi s-ar fi cazat la un hotel de fițe din Glyfada, cea mai scumpă zonă din Atena, și s-au distrat pe cinste la concertul celebrului Nikos Vertis, eveniment la care au sărbătorit și ziua de naștere a prietenei Anamariei.