Adriana Bahmuţeanu a RECUNOSCUT: „Da, am operaţie la sâni”

Adriana Bahmuţeanu a făcut furori pe Internet cu fotografia în care apărea în sânii goi. Pentru că a iscat o adevărată controversă, fosta soţie a afaceristului Silviu Prigoană a decis să spună adevărul în legătură cu sânii ei, aproape perfecţi pentru o mamă a doi copii.

RomaniaTV.net
18 iul. 2015, 08:02
Adriana Bahmuţeanu a RECUNOSCUT: „Da, am operaţie la sâni”

Adriana Bahmuţeanu nu înţelege de ce toată lumea a criticat-o dur pentru faptul că a făcut publică o imagine în care apărea într-un costum medical, care îi evidenţia proeminent nurii.

Ba mai mult decât atât, Adriana Bahmuţeanu a recunoscut că este adepta operaţiilor estetice, mai ales dacă ele sunt făcute pentru a corecta mici imperfecţiuni, şi tocmai de aceea şi ea a apelat recent la ajutorul bisturiului, informează SpyNews.ro.

Adriana Bahmuţeanu, cu SÂNII la vedere pe o reţea de socializare. Imaginea a SCANDALIZAT o ŢARĂ ÎNTREAGĂ

„Nu văd de ce acea fotografie a stârnit controverse, eram într-un costum medical. Am peste 40 de ani şi trebuie să merg să am grijă de mine. Eu fac anumite tratamente. Acela era doar un ciorap medicinal prin care se zărea ceva. Sunt alte vedete care au apărut în reviste pentru adulţi şi nu a mai zis nimeni nimic.

Este adevărat, am o opreţaie estetică şi o să îmi fac altă operaţie la sâni. Sunt femeie şi trebuie să mă întreţin. Eu sunt adepta operaţiilor estetice, mai les dacă vrei să repari un defect”, a declarat Adriana Bahmuţeanu în cadrul unei emisiuni marca Antena Stars.

Citeşte şi  Cu ce mesaj pentru Bahmuţeanca s-a întors Prigoană din vacanţă