Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre abuzurile prin care a trecut în relația cu fostul soț: „Mi-am dat seama că eu sunt victima violenței domestice”

Adriana Bahmuțeanu, despre momentele grele prin care a trecut în relația cu fostul soț. Vedeta susține că a fost victima violenței domestice.

21 feb. 2024, 20:54
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre abuzurile prin care a trecut în relația cu fostul soț: „Mi-am dat seama că eu sunt victima violenței domestice”
Adriana Bahmuțeanu, victima violenței domestice

Căsnicia dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a fost una dificilă, presărată cu împăcări, despărțiri și scandaluri, Cei  doi s-au căsătorit pentru prima dată în 2003, iar în 2015 au ajuns deja la al cincilea divorț. Înainte de acest mariaj, vedeta a avut parte de o altă căsnicie toxică. Ea a mai fost căsătorită cu Cosmin Bahmuțean, iar relația celor doi nu a funcționat cum a sperat vedeta.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre problemele din cuplu. Cum se înțelege cu George Restivan: „Ne-am certat de câteva ori”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre ororile prin care a trecut în prima căsnicie, chiar de față cu actuala soție a bărbatului. Aceasta a recunoscut că a fost victima violenței domestice, iar scandalul era la ordinea zilei.

„Mi-am dat seama că eu sunt victima violenței domestice. Eu acasă nu aveam liniște, eu acasă mergeam pe sârmă, pe coji de ouă să nu deranjez. La o casă de noi stătea un actor celebru, nu o să-i dau numele, și sunt prietenă cu soția lui. Eram la un restaurant și își aducea aminte de un episod cu multă violență și scandal, pentru că se auzea de la o casă la alta.

A zis că se vedea pe mine că sunt nefericită, actorul respectiv fiind puțin mai..așa. Mi-a zis. „Eu te-am văzut de atunci, erai drăguță, m-aș fi dat la tine, dar știam că e nebunul ăla care țipa, urla, făcea ca toate cele, dar se vedea pe tine că erai tristă”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii realizată de Cornelia Ionescu, WoW News.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, mai deschisă ca niciodată! Vedeta a vorbit despre cât de bine se simte în pielea ei: „Mâncarea este una dintre plăcerile vieții”

Într-un final, vedeta a reușit să plece din această relație toxică, dar fostul soț a continuat să o caute și să-i facă viața un calvar.

„Până la urmă am avut curajul să mă rup din această relație. I-am zis că preferam să mor, decât să mai fiu cu el împreună și uite că trăiesc și în ziua de azi. Am început să strig după ajutor, au intrat băieții ăia, eu am plecat de acolo, n-am mai luat haine, n-am mai luat nimic. După a aflat unde stau, unde lucrez și mă trezeam cu el când îmi era lumea mai dragă.

A aflat numerele de telefon, pur și simplu mă urmărea. Eu am vrut să pun punct și la un moment dat l-am și amenințat cu diverse lucruri, cu toate mijloacele, pentru că, pe vremea aia, nici autoritățile nu acționau. Râdeau, ziceau că poate e vina ta, că și tu îl inciți. În momentul în care a cunoscut-o pe Ana, că ea avea suspiciuni, apăruseră în presă niște materiale și există martori că inclusiv la locul de muncă existau violențe, chiar și în cabina de machiaj”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.