Adriana Bahmuțeanu a vrut să își ia viața: „M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă”

Adriana Bahmuțeanu a vrut să își ia viața. Chiar dacă de cele mai multe ori apare cu zâmbetul pe buze și se arată ca o femeie puternică, jurnalista a avut momente în care a avut moralul la pământ.

31 ian. 2023, 15:13
Adriana Bahmuțeanu a vrut să își ia viața: „M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă”
Adriana Bahmuțeanu a vrut să își ia viața

Adriana Bahmuțeanu a vrut să își ia viața. În 2009, fosta soție a lui Silviu Prigoană a trecut prin trauma vieții sale, când și-a pierdut un copil la doar trei săptămâni de la naştere. Băiețelul se născuse prematur și a cântărit doar 900 grame. Vedeta s-a luptat ani de zile să își revină după acest moment, însă depresia a fost mult mai puternică. La un moment dat, vedeta a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor.

Citește și: Nunta anului în showbiz! Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan au stabilit data marelui eveniment: „O să fim oficial soţ şi soţie”

Adriana Bahmuțeanu a vrut să își ia viața

Pe lângă faptul că avea depresie, Adriana Bahmuțeanu începuse să se simtă tot mai singură. Persoanele pe care le considera apropiate, au început să dispară rând pe rând din viața ei, iar singurul sprijin i-a rămas mama sa.

Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură.

Dacă nu era mama mea cred că clacam. (…) Oamenii erau curioși ce se întâmplă în viața mea ca să facă un subiect. Nu să vadă cum mă simt. (…) A fost foarte greu să depășesc perioada aceea. Poți să pierzi orice în viață, nu se compară ca grad de durere când îți pierzi propriul copil. (…) M-am mobilizat pentru ceilalți copii. Am vindecat în timp durerea asta. În timpul pandemiei am simțit că sunt vindecată. Regretul rămâne oricum”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podcastul ‘Tare de tot’.