Nunta anului în showbiz! Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan au stabilit data marelui eveniment: „O să fim oficial soţ şi soţie”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data nunţii, după doar câteva luni de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut, prin intermediul prezicătoarei Carmen Harra, iar acum sunt gata să facă pasul cel mare.

16 ian. 2023, 16:51
Nunta anului în showbiz! Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan au stabilit data marelui eveniment: „O să fim oficial soţ şi soţie”
Nunta anului în showbiz! Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan au stabilit data marelui eveniment: "O să fim oficial soţ şi soţie"

Nunta anului în showbiz! Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să se logodească la doar cinci săptămâni după ce s.au cunsocut, iar acum au anunâat data nunţii. Între timp, bărbatul și-a luat băiețelul născut și crescut în California și s-a mutat în România pentru a fi mai aproape de femeia vieţii lui.

Citeşte şi: Carmen Harra este nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan. „Eu sunt factorul care i-a conectat”

Mai mult, George Restivan a declarat că deja s-a decis data nunții, iar condițiile au fost ca în ziua respectivă să nu fie o sărbătoare religioasă sau post. Astfel, cei doi logodnici au ales data de 30 iunie pentru marele eveniment. „Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post.  Vineri, pe 30 iunie. În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie”, a spus George Restivan pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, față în față cu Silviu Prigoană: „Am putea avea o relație foarte bună”

Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei Bahmuţeanu, a mărturisit că nu îl cunoaște pe George Restivan și că nu l-a văzut întâmplător nici măcar o dată. „Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a declarat  Silviu Prigoană.