Adriana Bahmuţeanu, acuzaţii grave la adresa fostului iubit grec: „M-a lovit în repetate rânduri. Am reclamat violenţa sexuală”

Adriana Bahmuteanu, amenințată cu moartea de fostul iubit grec. Jurnalista l-a acuzat pe Papadopoulos de abuz sexual, violență fizică și hărțuire și a obținut un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile. Vedeta a intentat proces pentru prelungirea ordinului de restricție, însă judecătorii i-au respins solicitatea.

07 mart. 2023, 23:45
Adriana Bahmuţeanu, acuzaţii grave la adresa fostului iubit grec: „M-a lovit în repetate rânduri. Am reclamat violenţa sexuală”
Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital

Adriana Bahmuţeanu a făcut destăinuiri dureroase despre relația toxică pe care a avut-o cu fostul iubit grec, Nikos Papadopoluos.
În prezent, lucrurile s-au liniștit în viața Adrianei Bahmuțeanu, de când se iubește cu George Restivan. Cei doi au planuri mari de viitor și se bucură de momentele petrecute împreună, însă Adriana Bahmuțeanu nu a putut da uitării relația toxică pe care a avut-o cu iubitul grec.

Adriana Bhamuţeanu ar fi fost amenințată cu moartea de fostul iubit grec. Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, fostul iubit al Adrianei Bahmuțeanu ar fi abuzat-o sexual, ar fi hărțuit-o și amenințat-o cu moartea. În urma acestor evenimente nefericite, fosta soție a lui Silviu Prigoană s-a văzut nevoită să ceară ajutorul Poliției.

Adriana Bahmuțeanu, declaraţii incredibile despre bătăile cu Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul. Ne băteam în parte”

În urma unei bătăi pe care ar fi primit-o din partea lui Nikos, Adriana Bahmuțeanu a depus plângere la Poliție și a obținut un ordin de protecție provizoriu valabil pentru o perioadă de 5 zile. Ulterior, aceasta a deschis un proces împotriva lui, pe care l-a pierdut. Mai mult decât atât, instanța i-a cerut să Adrianei Bahmuţeanu să îi plătească despăgubiri fostului iubit.

„Relaţia noastră a încetat în urmă cu un an, l-am evacuat în repetate rânduri din domiciliul meu, am schimbat broaştele la uşă, însă m-a urmărit. Anul acesta, a plecat de patru ori din domiciliu, dar a revenit. Evenimentele reclamate au avut loc la sfârşitul lunii iunie, când i-am cerut să părăsească domiciliul, imobilul fiind al mamei mele. Au fost mai multe incidente”, a spus vedeta, potrivit sursei citate mai sus.

Adriana Bahmuţeanu a mărturisit că s-a temut pentru viața ei, trecând prin mai multe episoade violente. Aceasta a menționat că relația cu Nikos era una destul de rece și, deși ea nu își mai dorea să întrețină relații intime cu el, acesta o forța.

Adriana Bahmuţeanu, despre umilinţele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană: „Nu am făcut-o pentru rating”„Am depus plângere, am specificat că mă urmăreşte, mă hărţuieşte şi că îmi e frică pentru viaţa mea. M-a lovit în repetate rânduri, ultima dată m-a împins când a vrut să intre peste mine, schimbasem butucul de la ușă. Am reclamat violenţa sexuală, nu am vrut să se afle, dar nu s-a putut. Aveam o relaţie conflictuală, rece, dacă eu nu doream relaţii sexuale, mă forţa. Mă urmărea peste tot unde mă duc, pentru hărţuire, infracţiuni electronice, are acces la toate conturile mele, eu lucrez de pe acele conturi. Am mesaje de ameninţare, că nu o să scap niciodată de el, că va fi umbra mea”

, a mai spus aceasta, potrivit sursei amintite.