Adriana Bahmuţeanu, despre umilinţele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană: „Nu am făcut-o pentru rating”

Adriana Bahmuţeanu, despre umilinţele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană. Jurnalista a explicat motivul pentru care a folosit cuvinte mai dure la adresa asistentelor sale la acea vreme, când prezenta o emisiune la Kanal D.

06 feb. 2023, 16:51
Adriana Bahmuţeanu, despre umilinţele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană: „Nu am făcut-o pentru rating”
Adriana Bahmuţeanu, despre umilinţele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană

Adriana Bahmuţeanu, despre umilinţele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană. Chiar dacă a dat dovadă de un comportament mai dur, spunându-se că le-a umilit pe cele două, aceasta susține că metoda la care a apelat a fost cea câștigătoare, căci persoanele respective au ajuns o variantă mai bună a lor.

Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat, nu a fost o chestie programată. Dar, într-o emisiune, când ai un desfășurător și fiecare actor de pe scena emisiunii trebuie să își facă treaba și nu o face, atunci, suportă consecințele.

Consecința a fost că Andreea Tonciu, când nu și-a făcut treaba a nu știu câta oră, a fost dată afară, în direct.

Cred că a fost o premieră în televiziune, în România, faptul că o asistentă TV a fost dată afară în direct. 

Lucrul ăsta, în schimb, i-a folosit. A maturizat-o și uite că a ajuns bine acum! Este căsătorită, are o familie frumoasă și Sânziana la fel.

În culise se întâmpla să le învăț una și alta, mai puțin la televizor, dar făceau și bucăți nasoale. Apăreau pe prima pagină cu tot felul de… cădeau în multe din capcanele presei, ca să spun așa.

Dacă tu lucrezi într-o emisiune și seara te duci și poate te prind paparazzii într-o postură nepotrivită, a doua zi e clar că ți-o iei de la echipa de producție și de la șefi. Asta se întâmpla”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, declaraţii incredibile despre bătăile cu Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul. Ne băteam în parte”

Adriana Bahmuţeanu, despre umilinţele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană

Fosta prezentatoare chiar este alături de una dintre ele acum și, mai mult decât atât, a declarat că a ținut legătura și cu celelalte, fiind fericită pentru modul în care s-au dezvoltat.

Am păstrat, în schimb, legătura cu aceste fete. Am și alte eleve, de la alte televiziuni. Le învățam cum m-a învățat pe mine mama: să aibă pâinea și cuțitul în mână, că asta este cel mai important.

Să fie pe picioarele lor, să învețe o meserie, să facă ceva, să își facă un business, să se căsătorească și să țină de casă și uite că țin de casă! E adevărat, Lorette a fost mai nefericită, dar sunt martora ei, acum, la un proces.

Îmi pare rău că i s-a întâmplat asta, dar mă bucur, în schimb, pentru celelalte care au reușit să își facă o imagine frumoasă în ultima vreme, o familie frumoasă, să își pună pe picioare o mică afacere și așa mai departe.

S-au descurcat în viață și am fost un fel de mentor pentru ele, chiar dacă le-am mai tras de urechi și ele îmi mulțumesc acum”, a concluzionat Bahmuţeanu, la emsiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.