Adriana Bahmuţeanu, cadou de 10000 de euro. Moşul nu a fost Silviu Prigoană FOTO

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au petrecut Crăciunul la munte, alături de copiii lor, acolo unde vor petrece şi Noaptea dintre Ani. Moşul a fost darnic şi cu cei mici, dar şi cu Bahmu, care a primit cadou întreaga excursie din staţiunea montană, unde s-a relaxat cu masaje şi băi cu apă termală. Întreaga vacanţă a fost plătită de Honorius Prigoană.

31 dec. 2014, 07:10
Adriana Bahmuţeanu, cadou de 10000 de euro. Moşul nu a fost Silviu Prigoană FOTO

De mai bine de o săptămână, din cauza programului încărcat de la serviciu, Adriana Bahmuţeanu face naveta între Bucureşti şi staţiunea montană, acolo unde, copiii şi soţul, Silviu Prigoană petrec Sărbătorile de iarnă, scrie spynews.ro. De Crăciun, însă, a fost acolo şi a sărbătorit alături de familia ei. A venit chiar şi Moşu’, nu doar la cei mici, ci şi la ea, se pare.

Citeşte şi Silviu Prigoană, dezvăluiri despre Mihai Gâdea: Era un popă adventist, unul care fumează pe şest

„Adriana a primit o excursie de 10.000 de euro, la munte, la un hotel cu toate condiţiile, unde să facă spa şi alte metode de relxare, iar copiii să facă sport. Poate ea a crezut că totul i se cuvine, ca şi această vacanţă şi nu a luat-o ca pe un cadou de Moş Crăciun. Dar ea chiar a fost cadou, plătit de Honorius, fi-su vitreg, cu care ea se judecă. Probabil că era obișnuită de mică să primească bomboane împoleiate în gol. Când ai o copilărie tristă și nefericită, poți să faci afirmaţii de genul ăsta, că nu ai primit nimic de Crăciun. Pe viitor, Moșul se va conforma. O să-i ia un parfum și o să i-l pună în galosi. Moşu i-a mai adus multă libertate, dar ea nu știe sa aprecieze ce are lângă”, a declarat Silviu Prigoană.