Adriana Bahmuţeanu, cu pistolul la cap. A fost la un pas să fie omorâtă de fostul soţ: „A fost apogeul unei relații toxice”

Adriana Bahmuţeanu, cu pistolul la cap. Jurnalista a vorbit despre cele mai dificile momente trăite mulți ani în urmă, pe când era căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Bahmuțan. A povestit că bărbatul era un bărbat posesiv, gelos și foarte agresiv.

05 feb. 2023, 22:48
Adriana Bahmuţeanu, cu pistolul la cap. A fost la un pas să fie omorâtă de fostul soţ: „A fost apogeul unei relații toxice”
Adriana Bahmuţeanu, cu pistolul la cap

Adriana Bahmuţeanu, cu pistolul la cap. Vedeta a mărturisit că după multe suferințe îndurate, a plecat de acasă doar cu hainele de pe ea și s-a refugiat în casă unei prietene. Luni la rând a fost urmărită de fostul soț, iar într-un târziu și-a făcut apariția în casă prietenei în care locuia, a scos un pistol și a amenințat-o cu moartea, spunându-i răspicat: „Ori te împaci cu mine, ori de împușc!”.

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu a vrut să își ia viața: „M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă”

Adriana Bahmuţeanu, cu pistolul la cap

Adriana Bahmuțeanu a decis să divorțeze și pentru că fostul ei soț nu i-a permis să îi păstreze numele de familie, a fost nevoită să apeleze la un derivat al acestuia, Bahmuțeanu.

A fost apogeul unei relații absolut toxice, pe care îmi doream de multă vreme să o închid și nu aveam puterea să mă rup de ea! Până la urmă am pus punct, am plecat, s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Uite că n-am murit, sunt aici în viață, pentru că era evident că el nu m-ar fi împușcat în momentele alea!

Și deja începusem să învăț, să citesc și știam că cei care își agresează partenerele, soțiile, iubitele sunt de fapt niște oameni în interiorul lor slabi, ba mai mult niște psihopați! Asta s-a întâmplat!

Sunt foarte fericită că am reușit să mă rup din acea relație toxică și da, mi-am schimbat numele administrativ pentru că eram cunoscută deja în presă ca Adriana Bahmuțan și n-aveam cum să semnez altfel, în vremea aia lucrăm la Evenimentul Zilei și era o tragedie când am divorțat pentru că nu puteam semna cu numele meu, el nedându-mi voie!

Și până la urmă am rezolvat și această problemă! Am rămas în relații bune cu sora lui, cu fosta mea cumnata, chiar ne-am văzut acum câteva luni, când a venit în România, ea locuiește în SUA și am ieșit la masă!

Și îmi pare rău că s-a întâmplat asta și că el nu s-a schimbat absolut deloc nici acum! Și nu a învățat nimic de la viață! Și a rămas același terorist al partenerelor lui din viață de după mine! Îmi pare rău că am nimerit eu așa! Îmi pare rău că n-am salvat timp, eram foarte tânăra, aveam 18-20 de ani!

Ne-am căsătorit dintr-o fiță nu neapărat că ne doream! Că să arătăm că avem o relație de ochii lumii! Îmi pare rău că n-am terminat mai repede și le sfătuiesc pe toate fetele care au de a face cu agresori, la prima palmă să plece! Pentru că după prima palmă vine și a două vine și a treia și vine apocalipsa, că la mine, pistolul în cap! Ce faci dacă nemernicul apasă pe trăgaci?”, a spus Adriana Bahmuțeanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.