Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu Gheboasă, după ce numele lui a apărut într-un dosar de trafic de droguri

Adriana Bahmuțeanu a comentat situația ui Gheboasă, care a fost audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de deroguri. Tânărul trapper, este din nou în centru atenței, după ce vara trecută a stârnit un val de comentarii cu privire la prestația sa de la Untold.

05 mart. 2024, 13:34
Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu Gheboasă, după ce numele lui a apărut într-un dosar de trafic de droguri
Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu Gheboasă, după ce numele lui a apărut într-un dosar de trafic de droguri

Pe data de 1 martie, Gheboasă a fost convocat pentru audieri la DIICOT, după ce numele său a fost implicat într-un caz de trafic de droguri. Această situație a generat indignare, în special în mediul online, mai ales că nu este prima dată când acest tânăr este în centrul controversei, după prestația sa de anul trecut la Untold.

Citește și: Gheboasă, după ce a fost prins cu canabis: „Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Nu sunt traficant, sunt un fost consumator. Am fumat și eu un joint”

La patru zile după audierea lui Gheboasă la DIICOT și percheziționarea locuinței sale, au început să circule tot felul de zvonuri că artistul ar fi atât un traficant de droguri, cât și un consumator, speculații alimentate și de conținutul melodiilor sale în care încuraja tinerii să vadă substanțele interzise ca pe un refugiu.

În contextul numeroaselor speculații din mediul online, Adriana Bahmuțeanu a comentat situația lui Gheboasă, exprimându-și opinia că artistul reprezintă un exemplu negativ, dar extrem de popular printre tineri prin intermediul pieselor sale.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a subliniat că, inițial, Gheboasă a negat acuzațiile de consum de droguri, dar tot el era cel care încuraja tinerii și adolescenții să vadă în substanțele interzise o modalitate de a „evada” din realitatea în care nu se simt înțeleși.

„Gheboasă, cel care se jura cu mâna pe inimă că nu a consumat în viața lui substanțe interzise și îi îndemna pe tineri și adolescenți să nu facă niciodată așa ceva, este, așadar, și consumator, și dealer de droguri și riscă să facă închisoare. Nu mă interesează viitorul acestui Gheboasă, cel care în urmă cu un an, pe scena festivalului Untold folosea în cântecele sale cuvinte obscene, ba chiar îi îndemna pe tineri să consume substanțe interzise, ca un fel de refugiu față de lumea dezlănțuită care nu îi înțelege. Mă interesează, dimpotrivă, că astfel de influenceri, de pseudovedete ajung modele pentru o întreagă generație de adolescenți de propria familie, nu se simt susținuți”, a spus Adriana Bahmuțeanu, într-un videoclip postat pe TikTok.

Citește și: Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „E capabilă să închidă gura multor bărbaţi”