Gheboasă, după ce a fost prins cu canabis: „Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Nu sunt traficant, sunt un fost consumator. Am fumat și eu un joint”

Trapperul Gabriel Gavriş, zis Gheboasă, a avut prima reacţie după ce s-a aflat că este cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri.

03 mart. 2024, 19:32
Gheboasă, după ce a fost prins cu canabis: „Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Nu sunt traficant, sunt un fost consumator. Am fumat și eu un joint”
Gheboasă, față în față cu jandarmii care l-au amendat

Trapperul Gabriel Gavriş, cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, a transmis duminică pe rețelele de socializare că se află în libertate și că nu este traficant de droguri, ci doar a fumat „un joint de marijuana” și a fost prins. Surse judiciare citate de Romania TV declarau cu o zi în urmă că artistul era cercetat de procurorii DIICOT după ce ar fi fost depistat în Capitală având asupra sa canabis.

El a subliniat că nu a vândut niciodată droguri și că nu este traficant, el fiind doar „un fost consumator”, care a fost prins fumând un „joint de marijuana”. De asemenea, el promis „o melodie cu dedicație specială”: „Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut sunt FAL-SE. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum.La percheziția de pe 1 martie, la mine de acasă nu s-a găsit nimic, iar pentru deținere pentru consum în România legea te pedepsește cu o amendă penală, așa că nu trebuie să ciripești ca să poți să pleci acasă liniștit. Mulțumesc pentru mesajele frumoase.

Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „E capabilă să închidă gura multor bărbaţi”
Nu este implicat niciun minor, pentru că eu n-am vândut, eu nu vând și nu o să vând niciunui om care există, pentru că eu nu sunt un traficant.

Eu sunt un simplu fost consumator, că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum ce să fac?

Suntem în libertate. N-avem altceva ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă. O să rupem. Urmează o piesă cu dedicație specială”.
Conform unui comunicat transmis sâmbătă de DIICOT, vineri au fost reținute, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, patru persoane care în perioada iulie 2020-februarie 2024, la diverse intervale de timp, ar fi comercializat și oferit gratuit, în diferite ocazii, cantități de canabis, unor consumatori din București și din județul Dâmbovița.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ghebe (@gheboasa11)

Procurorii DIICOT spun că cei patru și-au creat o rețea stabilă de clienți, comercializând drogul cu prețul de 50 lei pentru o doză, interacțiunea între vânzător și cumpărător realizându-se pe stradă.

În urma perchezițiilor făcute în acest dosar în București și în Ilfov au fost identificate și ridicate cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile.

În cazul a trei dintre persoane, urmează să fie sesizat Tribunalul Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„De asemenea, față de un suspect sunt continuate cercetările pentru infracțiunea de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.
Acesta a fost depistat în seara de 29.02.2024, în municipiul București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc”, mai spun procurorii.
DIICOT nu preciza despre cine este vorba, însă surse judiciare au declarat pentru Agerpres că ar fi vorba despre Gabriel Gavriş, cunoscut drept Gheboasă.

Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat de mascaţi din Bucureşti
În luna august, trapperul Gheboasă a fost amendat pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”, în urma spectacolului susţinut la Festivalul Untold.

Piesa care a provocat controverse este numită „Ţiganca”, iar versurile sunt vulgare şi jignitoare la adresa femeilor. Piesa a fost cerută de public, spectatorii cântând versurile împreună cu interpretul.