ADRIANA BAHMUŢEANU, dată în judecată

Adriana Bahmuţeanu a fost dată în judecată chiar de televiziunea soţului său. Conducerea societăţii o acuză că în perioada în care a fost director al televiziunii nu şi-a respectat contractul şi asta a dus la declinul postului de muzică populară. Actuala conducere vrea să recupereze acum pagubele în instanţă.

17 iul. 2014, 16:16
ADRIANA BAHMUŢEANU, dată în judecată

În cursul zilei de marţi, Adriana Bahmuţeanu, vedeta postului Antena Stars, a fost chemată în instanţă de postul de televiziune Etno TV, postul la care a fost director timp de doi ani, până în 2012, potrivit România TV.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu a fost ţinută toată noaptea în faţa casei de Prigoană. Ce l-a înfuriat pe soţul său

Astfel, conducerea postului i-a reproşat nerespectarea contractului de management pe care l-a avut cu Etno Folclor Media SRL, ceea ce a dus la declinul canalului de muzică populară.

Citeşte şi Sora Adrianei Bahmuţeanu a divorţat la doar 24 de ore de la nuntă

În ultimele luni, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au tot anunţat în presă că divorţează, iar scandalurile s-au ținut lanț. Acum însă lucrurile par să se calmeze. Cei doi au fost la finalul săptămânii trecute la mare şi se pregătesc de o plecare la munte. Totul de dragul copiilor, spun cei doi.

Procesul pare să vină pe fondul unui scandal mai vechi, alimentat de plângeri penale, în care Adriana Bahmuţeanu îi cere soţului să îi cedeze 51% din acţiunile posturilor Etno Tv şi Taraf TV.