Adriana Bahmuţeanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „O să muşamalizeze tot”

Adriana Bahmuţeanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Jurnalista este convinsă că ancheta morții lui se va mușamaliza, deoarece sunt implicați anumiți oameni ce nu au cum să dea socoteală în fața legii.

16 nov. 2021, 18:39
Adriana Bahmuţeanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „O să muşamalizeze tot”
Adriana Bahmuţeanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Adriana Bahmuţeanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Adriana își amintește că i-a luat un interviu cântăreţului de muzică populară şi îi spunea că avea multe vise, pe care nu a mai apucat să le vadă îndeplinite, dar și o serie de supărări.

Citeşte şi: Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian. Declaraţiile făcute de regretatul artist: „Am o relaţie, sunt foarte bine”

Adriana Bahmuţeanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Vedeta a aflat că artistul ar fi suferit în tăcere în camera hiperbară unde se afla, considerat un loc de groază de unii, mai ales pentru starea de sănătate în care se afla muzicianul.

El era supărat că nu putea să-și facă meseria. Nu l-am simțit bolnav. Își dorea foarte mult să cânte. Voia să călătorească, să meargă în vacanțe, să facă tot ce nu a apucat în viața lui.

O să se mușamalizeze tot. Ideea e că trebuie luat tot circuitul, tot lanțul. E o mega afacere la mijloc și sunt implicate nume grele. Nu o să vedem arestări în acest caz. În primul rând, nu avem toate rezultatele analizelor. Pe el a început să îl doară în piept când se afla în spital, în camera aceea.

Nu le-a spus medicilor ca să nu îi panicheze. Avea uneori impresia că doar i se pare că îl doare. El a ascuns durerile față de doctori”, își amintește Adriana ultima discuție purtată cu Petrică Mîțu Stoian, pentru Fanatik.ro.

Petrică Mîțu Stoian și-a simțit sfârșitul aproape

Înainte de a pleca spre clinica în care urma să facă terapia cu oxigen hiperbaric, Petrică Mîțu Stoian s-a miruit. Dezvăluirea a fost făcută de impresarul Doru Gușman, care crede că artistul și-a presimțit sfârșitul.

Steliana Sima a primit un mesaj de la el care sună a mesaj de rămas bun. Doru Gușman a mărturisit că, în ultima lună de viață, Petrică Mîțu Stoian se schimbase mult.

Nu am simțit că se apropie ceva rău, dar el cred că da! El cred că a simțit, nu mai era Petre pe care îl știam cu o lună înainte. Înainte să urce în mașină să plece la clinică, s-a dus, a luat mir, s-a miruit și a plecat!”, a dezvăluit Doru Gușman la priveghiul regretatului artist.