Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian. Declaraţiile făcute de regretatul artist: „Am o relaţie, sunt foarte bine”

Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian. În urmă cu un an, regretatul artist făcea mărturisiri despre viaţa personală, în cadrul unui interviu în care mărturisea că este într-o relaţie, că-i este bine aşa si că nu se mai gândeşte la însurătoare.

16 nov. 2021, 16:29
Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian. Declaraţiile făcute de regretatul artist: „Am o relaţie, sunt foarte bine”
Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian

Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul s-a casatorit la 35 ani cu Carmen Mihaela Stoian, iar casnicia lor nu a durat prea mult timp. ”A fost un episod mai dificil din viata mea despre care nu vreau sa vorbesc ca nu intereseaza pe nimeni. M-am dedicat foarte mult carierei artistice si, pe langa asta, cum scrie in Cartea Sfanta: sunt oameni care sunt lasati de Dumnezeu sa fie asa!”, mărturisea artistul.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluire şocantă despre adevărata cauză a morţii lui Petrică Mîţu Stoian: „Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric. Clinica nu are nicio vină”

Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian

Cântăreţul de muzică populară nu se mai gândea la recăsătorie, însă mărturisea că este implicat într-o relaţie şi că îi este bine aşa! Extrem de discret cu viaţa personală, Petrică Mîţu Stoian nu a vorbit niciodată despre cea care îi era parteneră de viaţă.

La recasatorie? Cand? Draga mea, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumatatea vietii dar acel timp a trecut. Imi este foarte bine asa, am o relatie, sunt foarte bine si mi-as dori sa ramana asa. Sa-ti spun o gluma, la o varsta, ce ar insemna sa te recasatoresti si sa vina si ea cu niste figuri, tu cu tabieturile tale si sa nu va potriviti deloc?

Sa incep iar educatia, spala-te pe dinti, vezi ca nu e bine, mergi la frizer ca ti-a crescut parul… Nu! Lucrurile sunt trecute, toate se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor… Ce sa fac, sa iau pe cineva ca sa nu-mi fie urat?”, mărturisea Petrică Mîţu Stoian la Folclorul sub lupă.

Maria Loga, despre relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian

Maria Loga rupe tăcerea despre scandalul momentului, în care este implicată Niculina Stoican şi regretatul cântăreţ de muzică populară Petrică Mîţu Stoian. Artista a vorbit despre adevărata relație dintre cei doi cântăreți de muzică populară, susținând că nu au existat niciodată scandaluri ei.

Durerea mea cea mare este scandalul care s-a iscat după moartea lui. Am citit mii și mii de comentarii de hate, pe Facebook, îndreptate către Niculina Stoican, iar din punctul meu de vedere sunt total pe nedrept. S-ar putea să fi fost o răbufnire de moment, o supărare, ceva ce nu trebuia să ia o asemenea amploare. O spun răspicat, între Niculina și Petrică nu au existat certuri și scandaluri.  

Pensionarea lui Petrică a fost de comun acord discutând cu mine, amândoi am făcut dosarul.

Nu ne-a dat nimeni afară din ansamblu. Am colaborat foarte mult unul cu celălalt pentru a strânge documentele. Documente care ne-a ajutat să le facem fosta lui soție, Carmen Mîțu, care lucrează ca secretară la Doina Gorjului. Relația era una extraordinară, ei au rămas într-o relație de prietenie, de respect.  

El a recunoscut că vrea să se liniștească. Vreau să reproduc cu vorbele lui «Mărie, am cântat destul timp de 30 de ani, hai să ne odihnim oasele că avem o vârstă.

Un om care niciodată nu mi-a spus, că putea să-mi spună: «plec din cauza Niculinei», n-a fost vorba de așa ceva. Eu nu i-am auzit niciodată să se certe. Eu cu Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican am avut împreună spectacole, filmări în fiecare an, în decursul ultimilor 15 ani.

Râdeam, glumeam ca în timpurile noastre bune. Cât de actori buni să fie ei? Să fie dușmani de moarte și totuși să joace atâta teatru să joace atât de bine. Eu nu i-am auzit să vorbească de rău. Niciodată nu au fost discuții din astea. Mă doare că este călcată în picioare cariera unei artiste, de 25 de ani slujește cântecul popular, e păcat. Nu văd de ce să-i călcăm în picioare cariera„, a declarat Maria Loga la emisiunea lui Cristi Brancu.