Adriana Bahmuțeanu, despre momentul când l-a prins pe Silviu Prigoană cu amanta: „Mi-a dat numărul și adresa unde stă și în noaptea aia m-am dus peste ea. Am vrut să o omor”

Adriana Bahmuțeanu are multe amintiri amuzante, dar și triste din căsnicia cu fostul soț, Silviu Prigoană, iar de câteva și-a amintit chiar recent.

15 mai 2024, 10:32
Adriana Bahmuțeanu, despre momentul când l-a prins pe Silviu Prigoană cu amanta: „Mi-a dat numărul și adresa unde stă și în noaptea aia m-am dus peste ea. Am vrut să o omor”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. După o relație cu suișuri și coborâșuri, cu multe scandaluri și împăcări, au decis să meargă pe drumuri separate. Au trecut mulți ani de la despărțire, iar fiecare are acum o altă căsnicie.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată recent în podcastul „Povești de Film, cu Mara Bănică”, unde a vorbit deschis despre perioada în care a fost căsătorită cu Silviu Prigoană. La un moment dat, a dat nas în nas cu amanta fostului soț.

Citește și Gestul făcut de Emilia Ghinescu când fiul ei nu i-a dat voie să mănânce în mașină: „I-am spus să mă lase pe marginea drumului”

Adriana Bahmțeanu: „Am intrat în casă, am bălăcărit-o un pic și după care mi s-a făcut milă de ea”

„Am prins-o pe Argentina. Aflasem că are o amantă, Argentina, pentru că a făcut un barter să îi pună silicoane. Fata de la marketing a găsit la un moment dat un barter cu un doctor, ca să îi pună sâni acestei Argentina, despre care tot trustul știa că este amanta șefului. Fata respectivă i-a găsit barter, i-a pus silicoane. Lumea o știa. Venise de câte ori acolo.

Ăștia vorbeau între ei. După care noi ne-am căsătorit. Condiția mea a fost să o termine cu această Argentina. Îi găsisem mesaje cu ea în telefon. O perioadă a terminat-o. După care, în bucătărie, intrase unul dintre șoferi să bea cafea acolo. Șoferul era cu spatele la ușă și l-am auzit când vorbea la telefon cu această Argentina. Am ascultat frumos. Doamna Argentina dorea un frigider să fie dus la nu știu ce locație.

Șoferul a început să sune, să vadă de unde ia frigiderul. În momentul ăla am intrat în bucătărie peste el, l-am luat de guler, dă telefonul. I-am luat telefonul, i-am luat numărul lui Argentina. Omul și-a cerut scuze, că nu avea nicio vină. Mi-a dat numărul și adresa unde stă și în noaptea aia m-am dus peste ea cu unchiul meu și cu mama. Îmi stricase căsnicia. Prima dată am vrut să o omor.

Am ciocănit la ușă. Ea stătea într-o garsonieră. Am sunat, ciocănit, nu deschidea. La un moment dat a deschis. Am intrat în casă, am bălăcărit-o un pic și după care mi s-a făcut milă de ea. Era o femeie atât de terminată și pe dinăuntru și pe dinafară. În casa aia era o sărăcie lucie. Două căni de un fel nu avea. Ceva îngrozitor”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și Maia Morgenstern, declarații emoționante despre rolul din filmul „Patimile lui Hristos”: „Mare scandal a fost. Am fost îngrozitor de lovită”