Gestul făcut de Emilia Ghinescu când fiul ei nu i-a dat voie să mănânce în mașină: „I-am spus să mă lase pe marginea drumului”

Emilia Ghinescu a postat un clip video pe internet, după ce a luat masa în mijlocul naturii.

15 mai 2024, 10:05
Gestul făcut de Emilia Ghinescu când fiul ei nu i-a dat voie să mănânce în mașină: „I-am spus să mă lase pe marginea drumului”

Emilia Ghinescu e una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Interpreta de muzică populară i-a surprins recent pe fanii ei cu o postare mai altfel.

Artista a pus un video în cadrul căruia a luat prânzul, format din roșii, castraveți, brânză, pâine, parizer, pe marginea drumului. În drum spre o cântare, Emiliei i s-a făcut foame, însă fiul ei nu i-a dat voie să mănânce parizer în mașină. Ca să evite discuțiile și să-și satisfacă, totuși, pofta, Emilia Ghinescu a coborât din mașină, a întins o pătură pe jos, în natură, și s-a bucurat atât de priveliște, cât și de prânz.

Citește și Maia Morgenstern, declarații emoționante despre rolul din filmul „Patimile lui Hristos”: „Mare scandal a fost. Am fost îngrozitor de lovită”

„M-am oprit să mănânc prânzul. Am avut poftă să mănânc parizer și fii-miu nu mi-a dat voie să mănânc în mașină. Cică nu acceptă mașina parizerul. Îmi aduc aminte de picnic, când eram la bunica la țară și mergeam pe câmp cu oamenii. Aveam oameni la câmp. În natură. Dacă n-ar mai bătea vântul și n-ar picura așa puțin, nu ar mai fi nicio problemă. O mică pauză.

Arta cere sacrificii, n-am ce să fac. Dacă și-e poftă să mănânci ceva… Auzi că nu am voie să mănânc parizer în mașină că miroase a parizer toată mașina. Și așa m-a bodogănit că am mâncat castraveți murați și mirosea în mașină doar a castraveți murați. Astăzi nu mi-a mai dat voie să mănânc parizer și i-am spus să mă lase să mănânc parizer pe marginea drumului, că nu e niciun fel de problemă”, a spus interpreta de muzică populară pe contul său de TikTok.

@emiliaghinescuoficial #fyp #emiliaghinescu #viral ♬ sunet original – Emilia Ghinescu

Citește și Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Românii, jigniţi grav de „Regina TikTok-ului”: „Mi-e milă de voi!”