Adriana Bahmuţeanu, dezlănţuită la adresa lui Iohannis: „Mai iese cu cizme de fiţe să planteze un copăcel. Nu-l interesează de poporul român”

Adriana Bahmuțeanu îl critică pe președintele Klaus Iohannis, pentru lipsa de reacție și prezență după inundațiile care au făcut ravagii, în ultima săptămână, în multe zone ale țării.

22 iun. 2021, 08:57
Adriana Bahmuţeanu, dezlănţuită la adresa lui Iohannis: „Mai iese cu cizme de fiţe să planteze un copăcel. Nu-l interesează de poporul român”

Realizatoarea TV l-a criticat dur pe preşedintele Iohannis, despre care spune că dispare în toate momentele dificile prin care trec românii, de data aceasta multe zone ale ţării fiind lovite de inundaţii de cel puţin o sptămână.

„Nu vedeți că stă tot timpul ascuns în momentele mari și grave ale țării? Mai iese cu niște cizme de fițe, mai plantează un copăcel. Mai strânge gunoiul de pe nu știu unde, dar la sectorul 1 nu se uită. Numai așa, e pe invers…”, a spus Adriana Bahmuțeanu, la Antena 3, despre Klaus Iohannis.

„Eu nu am văzut să iasă, să stea de vorbă cu oamenii, să îi încurajeze, mai ales în zonele acestea afectate. Nu îl interesează despre poporul român.”, a adăugat vedeta.

Doi morţi, o persoană dispărută şi zeci de localităţi afectate de inundaţii

Despre bilanţul inundaţiilor, ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că începând de vineri şi până în prezent, 77 de localităţi din 26 de judeţe au fost afectate din cauza vremii extreme.

Aproape 7.000 de lucrători ai MAI au intervenit duminică, alţi 20.000 sunt pregătiţi să intervină, în caz de necesitate. În judeţul Vrancea se intervine după ce 50 de gospodării au fost inundate. În judeţul Neamţ, patru familii sunt izolate după ce un pod s-a rupt.

„Începând de vineri, fenomenele hidro-meteorologice au afectat 77 de localităţi din 26 de judeţe şi municipiul Bucureşti. La acest moment, sunt în desfăşurare intrevenţii ca urmare a manifestărilor hidro-meteorologice în cinci judeţe: Bacău, Galaţi, Brăila, Călăraşi şi Vrancea.

Circulaţia rutieră a fost parţial afectată pe cinci drumuri naţionale şi trei drumuri judeţene, traficul rutier fiind blocat în acest moment pe două drumuri judeţene şi restricţionat pe încă un drum judeţean. Astăzi, pentru gestionarea efectelor fenomenelor hodro-meteorologice, la nivel naţional au fost în serviciul operativ, pregătiţi să intervină, aproximativ 20.000 de lucrători ai MAI, din care 6.741, lucrători efectiv în teren, doar astăzi”, a declarat Lucian Bode, duminică, în cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii, conform News.ro.

Citeşte şi: Clotilde Armand încearcă să dreagă busuiocul după scandalul gunoaielor: Sectorul 1 este în proporţie 95% curat şi se lucrează să fie impecabil