Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri-bombă despre divorţul lui Pepe. Are legătură cu Oana Zăvoranu

Adriana Bahmuțeanu susține că unul dintre motivele divorţului dintre Pepe şi Raluca Pastramă ar putea fi atacurile dure la care a fost suspusă soţia artistului de-a lungul timpului, dar şi faptul că solistul încă mai este cu gândul la Oana Zăvoranu.

09 nov. 2020, 15:09
Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri-bombă despre divorţul lui Pepe. Are legătură cu Oana Zăvoranu

„Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta. Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut’, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Raluca Pastramă, prima postare pe Instagram după anunţul divorţului. Ce le-a arătat fanilor soţia lui Pepe

Totodată, Adriana Bahmuțeanu este de părare că Pepe s-ar fi implicat mult prea repede într-o nouă relație, la scurt timp după divorțul de Oana Zăvoranu.

Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca. Cei doi deţin afaceri de sute de mii de euro

„Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții, și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final. Oricum, este de apreciat felul în care au ales să se despartă: fără scandaluri, fără reproșuri, fără procese… O înțelegere la notar, fără să vorbească despre motivele divorțului, oricare ar fi acestea. Până la urmă, asta ține de intimitatea lor și e bine că n-au vorbit public despre asta”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.