Raluca Pastramă, prima postare pe Instagram după anunţul divorţului. Ce le-a arătat fanilor soţia lui Pepe

De câteva zile, de când Pepe a dat vestea despărţirii de soţia lui, Raluca, aceasta nu doar că nu a avut nicio reacţie, nici nu a postat nimic pe reţelele de socializare, până acum câteva ore.

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 16:17

Raluca Pastramă a fost mereu o prezenţă extrem de discreţă şi se pare că este şi vizavi de anunţul divorţului, anunţat de artist.

În urmă cu câteva ore a publicat însă pe contul de Instagram Story imagini cu cele două fetițe în timp ce se roagă seara, înainte de culcare.

Citeşte şi: Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca. Cei doi deţin afaceri de sute de mii de euro

 

Pepe a declarat că fetițele stau în acest moment atât cu el, cât și cu Raluca și că amândoi își doresc ca ele să nu simtă ruptura dintre ei, din con trebuie să crească în liniște și cu o educație frumoasă.

Pepe şi Raluca DIVORŢEAZĂ: „Nu mai locuim împreună de două săptămâni”

Cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ două săptămâni, decizia fiind comunicată şi celor două fete pe care le au împreună.

Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează. 

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe într-un video.


loading...